A kérdés jó ideje foglalkoztatja a rajongókat, a táncos most Lékai-Kiss Ramónának mesélt a kapcsolatukról.

Stana Alexandra

A TV2 Titkok Ramónával következő adásának vendége a Dancing with the Stars gyönyörű táncosnője lesz. Stana Alexandra elmondása szerint nagyon sok mindenről beszélgettek Lékai-Kiss Ramónával, így a rajongói is még jobban megismerhetik őt. „Rami szerdai vendége én leszek a TV2Playen! Sok sok érdekes témát érintettünk! Remélem Ti is szeretni fogjátok, mert én nagyon jól éreztem magam!” – írta legfrissebb Instagram posztja alá, ahol a műsor stúdiójában mosolyog. Az oldott hangulatú beszélgetésben a műsorvezető arra is rákérdezett a táncosnál, hogy mi van köztük Marics Péterrel, amire a hallgatók szerda délután 14 órától meg is kapják a választ.  

Tücsi és Nagy Adrienn

Tücsi családjával és barátaival, köztük Nagy Adriennel együtt utazott Horvátországba, egy hajóútra. A történésekről és programokról Instagram-oldalára számolt be néhány videóval, amelyek alapján igencsak jól sikerült a nyaralás.

Mint elmondta, sokat tanultak tavalyi, hasonló útjukból, így idén már egy nappal korábban elindulva elkerülték az óriási dugókat, szállásnak pedig egy nagyon otthonos airbnb lakást választottak, egy éjszakára. Másnap megérkezett a csapat másik fele is, majd miután feltankoltak minden szükséges dologból, és be is pakoltak, végre vízre szálltak, és elkezdődhetett az igazi nyaralás. A hajóhoz mindenféle vízi járgány tartozik, így természetesen jetskivel és motorcsónakkal is fordultak párat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

nagyadrimusic (@nagyadrimusic) által megosztott bejegyzés

Ivancsics Ilona

Valóságos édenkert Ivancsics Ilona messze földön híres biokertje, ami számára az igazi feltöltődést jelenti. A színművész a tartósítószermentes, egészséges táplálkozás híve, ezért is nagyon fontos számára, hogy amit csak lehet, maga termeljen meg. A természet kincseit vetette be pár hónapja fogyókúrája során is, aminek köszönhetően két ruhamérettel lett karcsúbb és 10 kilótól is megszabadult. Elkötelezett biokertészként a diétájában is tiltólistára tette a szintetikus anyagokat.

Ivancsics Ilonáról ma már szinte sugárzik a boldogság, a kertben mindig megnyugvást talál a lelke. De nem volt mindig így. Bár semmit sem lehetett rajta látni, súlyos szakmai és magánéleti válságon ment keresztül. Miután padlóra került, a válságot evéssel próbálta kompenzálni. Csak akkor eszmélt rá, milyen nagy is a baj, amikor a plusz kilók már a szervezetét is megterhelték.  Fogyásában többek között a banaba fa levele játszott fontos szerepet, mely segít az anyagcsere folyamatok szabályozásában, egy trópusi tökféle pedig a teltségérzetért felelős, ennek köszönhetően azóta is könnyedén tartja a 10 kilóval csökkent testsúlyát. A színésznő bámulatos fogyása után nemcsak önbizalmát nyerte vissza, hanem lélekben és testben is megfiatalodott.

(Borítókép: Stana Alexandra és Marics Péter. Fotó: Papajcsik Péter)