Hírösszefoglalónkban még: Gombos Edináék az amerikai életükről vallottak.

Gombos Edina

Gombos Edina és családja lassan tíz éve él az Egyesült Államokban. A műsorvezető és férje nemrég elárultak néhány részletet a tengerentúli életükről. 

„Vannak, akik azt sérelmezik, hogy a videóimban nem beszélek honvágyról, és nem sírom el magam a Parlament látványától. De miért hazudjak? Csodás helyek vannak itt, szeretem a hazámat, de már gyermekként is más tájakra, élményekre és éghajlatra vágytam. Jövünk, mert hiányzik a családunk, az idős szülők, testvérek. Ugyanakkor nem töltünk itt minden nyári szünetet, mert rengeteg olyan hely van a világon, ahol még nem jártunk” – mesélte Gombos, aki szerint a családtagjaiktól való búcsúzkodás az egyik legnehezebb. 

A korábbi műsorvezető szerint jelentős különbség van a bérek, az egészségügyi ellátás és az iskolai tananyag tekintetében is. Utóbbiról így nyilatkozott: 

„Évszámmagolás helyett praktikus dolgokat tanulnak, használható tudást szereznek. Nincs tekintélyelvű oktatás, motiválóbb, barátságosabb közegben tanulnak” – mondta a Story magazinnak.

Bódi Csaba

Bódi Csabi öt évvel ezelőtt, a 39. születésnapján tudta meg, hogy ismét apai örömök elé néz. Azóta kislánya, Lilien a legnagyobb kincse az életében. Feleségével most egy újabb gyermek vállalásán gondolkodnak, annak ellenére, hogy a legutóbbi szülés komplikációkkal járt.

„A császármetszés után belső vérzés alakult ki nála, és aznap még háromszor kellett újra megoperálni. Senkinek sem kívánom azokat az órákat!” – mesélt az énekes élete egyik legnehezebb pillanatáról. 

Varga Viktor

Nem volt könnyű gyermekkora Varga Viktornak, akit a különcsége miatt sokszor bántottak az iskolában. Az ország egyik legmegosztóbb énekese Hajdú Péternek többek között arról is mesélt, hogy milyen atrocitások érték őt az iskolai évek alatt. 

„Belenyomták a fejemet a WC-be. Meg kellett tanulnom verekedni, hogy lerúgjam a nyolcadikosok fejét. A gyerekek, és úgy általában az emberek érzik, ha valaki más, nem olyan, mint ők” – mondta a Frizbi TV YouTube-csatorna legújabb előzetesében az énekes. 

(Borítókép: Varga Viktor. Fotó: Velvet)