A színésznő szerencsére nem plasztikai beavatkozást népszerűsít, hanem az emésztőrendszerünk egészséges működését és annak sokszor szégyellt megnyilvánulásait igyekszik elfogadtatni az emberekkel.

 A 61 éves Demi Moore egy dologban biztosan egyetért Shrekkel: jobb kint, mint bent.

Igen, pont arra gondolunk. A színésznő ugyanis a Wonderbelly savlekötőket gyártó cég felkérésre népszerűsíti a frissen megjelent "An Adult's Guide To Farts" (Egy felnőtt útmutatója a szellentéshez) című képeskönyvüket, ezzel is küzdve az egészséges testi funkciók stigmatizálása ellen.

Moore Instagram oldalán is bemutatta a kiadványt, és arról beszélt rajongóinak, hogy a szellentés egyáltalán nem szégyen, hiszen „mindannyian csináljuk", a normális működésünk része, ezért érdemes végre elfelejteni az ezzel kapcsolatos rossz érzéseket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

 „Az emésztőrendszer egészsége fontos, mégis gyakran tabutéma. Csecsemőként ünnepelnek minket az olyan testi funkciókért, mint a kakilás és a szellentés, de felnőttként gyakran elrejtjük ezeket a normális folyamatokat. A Wonderbelly egyik alapítójával, Lucasszal folytatott beszélgetéseim inspirálták ezt a könyvet" - nyilatkozta a People magazinnak.

Azt is hozzátette, a vicces hangvételű alkotás fő célja az, hogy miközben megmosolyogtatja az olvasókat, legyenek tájékozottabbak a testükkel kapcsolatban, és ne érezzék kellemetlennek annak teljesen normális működését.

(Borítókép: Demi Moore. Fotó: Getty Images)