Az olimpiai játékok nézői különleges érmet szeretnének Snoop Doggnak, aki legutóbbi megjelenésével újabb rajongókat szerzett magának.

Az olimpia minden évben sztárokat és meglepetéseket tartogat, de idén Snoop Dogg vitte el a show-t – írja a Labible.

A rapper nem csak részt vett az olimpiai láng továbbadásában, hanem aktív résztvevője is volt az eseményeknek. Most pedig a rajongók szerint érdemes lenne érmet adni neki azért, ahogy felpezsdítette a hangulatot.

Snoop Dogg stílusosan érkezett, teljes díjlovas felszerelésben tűnt fel a Grand Prix-n, ami arra utal, hogy komolyan veszi a sportot. Már korábban, a 2020-as tokiói olimpián is megmutatta szeretetét a díjlovaglás iránt, amikor Isabell Werth német lovas teljesítményét méltatta.

Carl Hester, a brit lovascsapat tagja mesélt a rapper jelenlétéről: „Sajnos nem találkozhattam vele személyesen, de az istállóban mindenki arról beszélt, hogy itt van.

Nagyszerű látni, hogy ennyire élvezi a díjlovaglást.

A közösségi médiában is látható volt az emberek lelkesedése. Egy rajongó így kommentelt: „Nincs olyan sportág, amit Snoop Dogg ne tudna meghódítani.”

Snoop Dogg egy interjúban az NBC-nek elmondta:

Mindig is érdekelt a díjlovaglás. Szeretem nézni, ahogy a lovak táncolnak, és szívesen adok nekik sárgarépát és almát.

A rajongók a közösségi médiában követelik, hogy Snoop Dogg is kapjon egy aranyérmet az olimpiai sportolók mellett, amiért szórakoztatja őket a játékok alatt. Egyesek szerint, ha valaki megérdemel egy különleges elismerést, az Snoop Dogg.

(Borítókép: Snoop Dogg. Fotó: Getty Images)