Hírösszefoglalónkban még: Stohl András új műsoráról beszélt, Keresztes Ildikó súlyos betegsége után ünnepli 60. születésnapját, Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a gyerekvállalás után súlyosan eladósodott, Molnár Piroska lemondta térdműtétjét.

Stohl András

Hamarosan ismét a TV2-re visszatérő Újratervezés műsorában lesz látható Stohl András, mint műsorvezető. A színész a hot! magazinnak elárulta, hogy miért is kedveli annyira ezt a formátumot. 

„Büszke vagyok arra, hogy a műsor részese lehetek, és a gyermekeimet is megkérem, hogy nézzék, hiszen rengeteget tanulhatnak belőle. Szeretném őket erre is megtanítani, hiszen fontosnak tartom, hogy értékeljük azt, ami körülvesz bennünket” – kezdte a színész-műsorvezető, aki elmondása szerint nem túl ügyes, ha szerelni kell. 

„A felújításokat a műsorban szakemberek végzik, illetve Csuti segíti őket mint projektmenedzser. Nem titok, hogy lesznek olyan munkálatok, amikből én is kiveszem majd a részemet, de fontos megjegyeznem, hogy rendkívül rossz a kézügyességem, egy szöget sem tudok beverni otthon. Szerencsére a házunkat sem én építettem, én inkább másban vagyok jó” – ecsetelte az édesapa.

Keresztes Ildikó

A műtétje óta remek állapotban van az énekesnő, aki nemcsak a munkába tért vissza, hanem nemrég az ünneplést is megkezdhette, hiszen a hatvanadik születésnapját ünnepli csütörtökön.

„Nem mondom, az ötvennél volt egy furcsa érzésem, ezért nem is akartam nagy feneket keríteni neki. Azt terveztem, hogy kiutazunk Bécsbe pár barátnőmmel, de az előző napra be volt írva a naptáramba egy fellépés. Mint kiderült, nem előadás volt, hanem egy meglepetés­buli. Amikor megérkeztem a helyszínre, majdnem kétszáz ember várt már rám: Balázs Fecótól Geszti Péterig minden barátom, kollégám és családtagom ott volt. 

Idén sajnos sok olyan ember van, akivel nem tudok együtt lenni ezen a jeles évfordulón.

A családom egy része Erdélyben van, egy-két barátom külföldön, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy azonnal iderepüljenek. Nem számítok nagy köszöntésre, de érzem, hogy a barátaim a háttérben terveznek valamit” – mondta a nemrég súlyos betegségből lábadozó Keresztes a hot! magazinnak

„Azonkívül, hogy hatvan vagyok, nem érzem az idő múlását, illetve mások szerint kívülről sem látszom annyinak, mert mindig tíz évvel fiatalabbnak gondolnak. Ezt nyilván köszönhetem a génjeimnek és annak, hogy nem éltem önpusztító életet, és konzervált a sport. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Ebben közrejátszik a nyolc hónap pihenés, amit a műtétem után be kellett tartanom. Még februárig húzhattam volna a semmittevést, de úgy voltam vele, hogy illene visszamenni dolgozni. Nyilván a betegségem lekényszerített néhány hónapra, de akkor úgy éreztem, ennek így kell történnie, és nincsenek véletlenek”

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

A Barátok közt egykori sztárjai, Deutsch Anita és Kinizsi Ottó eddig sosem beszéltek arról, milyen nehéz időszakot éltek meg anyagilag korábban. A színészházaspár sokakhoz hasonlóan nagyon pórul járt a devizahitellel, amit felvettek. 

„Amikor elkezdtük tervezni, hogy összeházasodunk, gyermekünk lesz, családi házba akartunk költözni. Az akkori anyagi helyzetünk azt engedte meg, hogy egy lepukkant házat vegyünk meg, majd felújítsuk. Bőven kivettük a részünket a munkálatokból: Ottó apukámmal csinálta a küszöböt, vakoltunk, festettünk. Volt, hogy külön laktunk, mert elköltöztem a gyerekekkel a szülőkhöz, Ottó pedig vigyázott a még nem kész házra” – osztotta meg a hot! magazinnal a színésznő életük egyik legnehezebb időszakát.

„Mi is olyan svájcifrank-hitelesek voltunk, akik már visszafizették a hitelüket, és még akkor is annyival tartoztak, mint amennyit eredetileg felvettek. Csak úgy tudtuk megoldani, hogy eladtuk azt a házat, amit kínkeservesen, hosszú évek alatt a saját kezünkkel újítottunk fel. Majdnem csődbe mentünk, miközben elvesztettük a házunkat. Eladtuk, majd vettünk egy kisebbet, így tudtuk visszafizetni a kölcsön fennmaradó részét” – fejtette ki Deutsch Anita.

Molnár Piroska

Bár szüksége lenne rá, Molnár Piroska lefújta a térdműtétjét, ugyanis a közel 80 éves színművész már fél belevágni, és abban sem biztos, hogy az orvosok elvállalnák. 

„Igen, úgy volt, hogy megműtenek, de aztán az elmaradt. Bevallom, az ember fél már nekimenni ilyen protézises műtéteknek. Természetesen biztosan kellene már ide-oda, de nem hiszem, hogy így, közel nyolcvanévesen az orvosok olyan boldogok lennének, és elvállalnák az operációt, hogy új térdet varázsoljanak nekem” – mondta a Blikknek Molnár, akinek mára nagyon nehézkessé vált a járás. 

„Nagyon sok problémát okoz, egyáltalán nem úgy mozgok, mint régen, de már csak olyan szerepeket játszom vagy vállalok el, amit fizikailag meg tudok csinálni. Leginkább ülök vagy legfeljebb bottal teszek a színpadon vagy egy-egy jelenetben néhány lépést. Napi sorozatot azonban már biztosan nem vállalnék, azt már fizikailag nem bírnám” – utalt az RTL-en nagy sikerrel futó Keresztanyu című sorozatra a  színész.

Szilágyi Liliána

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Szilágyi Liliána a sikeres sportmúltja után elhagyta Magyarországot és Mexikóba költözött, hogy új életet kezdjen. Mint kiderült, az egykori úszónő a megélhetése miatt modellkedik és szállodát takarít egy üdülőparadicsomban, és igyekszik külföldön felépíteni az életét. A korábbi úszóklasszis most itthon van, de nemsokára ismét visszatér külföldre. Peller Mariann műsorában elárulta, hogy mit érez ezzel kapcsolatban.

Állítása szerint amióta Magyarországon tartózkodik, sokat sír, de erre is úgy tekint, mint egy gyógyírre.

Többek között megfogadta, gyakran hazatér majd.

„Rájöttem, lehet úgy működni, hogy az ember folyamatosan készül arra, hogy éri valami negatív, amire reagálnia kell, és akkor megint belevetheti magát egy olyan szerepbe, ami igazából egy kompenzált állapot, és nekem ezzel volt a legnagyobb harcom és van még mindig dolgom... Tudtam, ha hazajövök, látni fogom a másik oldalt” – nyilatkozta a Sláger FM műsorában. 

A jövőjére kanyarodva hozzátette: nem tudja még, mihez kezd pontosan,

de az biztos, hogy nem Magyarországon akar élni, mert ez nem tesz jót neki lelkileg.

(Borítókép: Szilágyi Liliána. Fotó: Szollár Zsófi/Index)