Hírösszefoglalónkban még: Pataky Attila szerint nagy gőgre vall, ha azt gondoljuk, egyedül vagyunk az univerzumban, megszólalt Törőcsik Mari házáról a fogadott fia.

Törőcsik Mari otthona

A néhai színésznő velemi otthona eladásra került. Az új tulajdonos szeretné szálláshelyként működtetni a hírek szerint, ami nem csak a helyieket háborította fel, de a családtagokat is. Törőcsik Mari fogadott fia a Borsnak elmondta: szomorú a történtek miatt, és nem szeretné, hogy anyja egykori otthona egy kiadó szállás legyen.

„Anyám szomszédja mondta nekem, hogy aki megvette a házat, szobák kiadásával foglalkozik. A kapun kint is volt egy ilyen hirdetés, de aztán pár nappal később eltűntették onnan. Nem tudom, hogy a jövőben ez lesz-e a terv házzal, én csak remélni tudom, hogy nem” – mondta a Borsnak Son. 

Pataky Attila

Az Edda frontemberétől már megszokhattuk, hogy a legkülönfélébb történeteket meséli az által idegeneknek titulált lényekről. Az énekes ezúttal megdöbbentő részletességgel mesélt róluk, valamint egy egészen erős kijelentést is tett a TV2 Tények című műsorában. 

„Az univerzum nyüzsög az élettől. (…) A Man in Black film csak a jéghegy csúcsa. Az nem kitalált bolondozás. Az maga a valóság. (…) Attól, hogy mi az 5 érzékszervünkkel mennyit tudunk felfogni ebből, és mennyit hagynak felfogni nekünk ebből. Az élet végtelen. A létezés végtelen. Százakat, ezreket vittek el, visznek el, meg hoznak” – hangsúlyozta Pataky,

aki szerint nagy gőgre vall, ha azt gondoljuk, egyedül vagyunk az univerzumban.

Az énekes azt is elárulta, hogy minden nulladik típusú találkozásra pontosan emlékszik és arra is, hogy már többször is élt. Például járt már a saját sírjánál Horvátországban és Erdélyben is. Állítja, 63 ezer évvel ezelőtt született, több ezerszer élt már és fog is élni.

Vajtó Lajos

Vajtó Lajos nem rejtette véka alá, mi a véleménye Hámori Luca és Imane Helif bokszmeccséről és a magyar sportoló viselkedéséről. Úgy véli, le lehetett volna győzni az algériai ökölvívót az olimpián. Sőt szerinte Hámori Lucának inkább hálásnak kellene lennie, hogy a botrány által megismerték a nevét.

„Szerintem Hámori Lucának nagyon hálásnak kéne lennie, hogy megismerték az emberek ennek kapcsán. Mert egyébként nem is tudnának róla. Nekem egész más a véleményem, mint általában. Ez az ügy felkeltette az érdeklődést a személye iránt is. Előtte sokan azt sem tudták, hogy van női boksz, meg ki az a Hámori Luca, meg egyebek” – mondta az üzletember az RTL Reggeliben, majd hozzátette:

„Tudomásom szerint nyolc nő megverte ezt a hölgyet (Iman Helifet – a szerk.). Nyolc nőtől szenvedett már vereséget. Hát, ez nyilván megoldható. Én nem csinálnék ebből ekkora… Csinálni kell! (...) Én azt mondom, ha már van ilyen élethelyzet, azt meg kell oldani. Nem helyes, hogy van, nem tartom helyesnek. De azt mondom, a boksz az kihívás”.

Ifj. Schobert Norbert

Ifjabb Schobert Norbi többeket meglepett a döntésével, miszerint megkezdi a katonai kiképzését és tartalékosnak áll. Végre elárulta azt is, hogy mi motiválta a döntésben. Közösségi oldalán válaszolt néhány kérdésre az ifjú influenszer, aki többek között azt is elárulta, hogy miért állt tartalékosnak és a barátnője mit szólt hozzá, hogy hamarosan megkezdődik a kiképzése. 

Nem örült neki, de megértette!

– felelte egy követője kérdésére, miszerint mit gondolt a barátnője a jelentkezéséről, majd arra is kitért, miért nem állt hivatásos katonának.

„Mivel nem szeretnék ezzel hivatásosan foglalkozni. Ha szükség lenne a tartalékosokra valami oknál fogva, én ott leszek és vállalom a feladatot” – hangsúlyozta a fiatal fiú, aki még ebben a hónapban megkezdi a kiképzését.

„Be merem vállalni, mert számomra tényleg fontos a hazám. Bár ezt sokan nem így gondolják...” – jelentette ki a miértekről. 

(Borítókép: Ifj. Schobert Norbert. Fotó: Németh Kata/Index)