Adele rajongóinak nem a bulvárlapokból kell megtudniuk, hogy az énekesnő hamarosan összeházasodik szerelmével, ugyanis müncheni koncertjén egyszer csak bemondta a mikrofonba.

Adele és kedvese, Rich Paul sportmenedzser már három éve alkotnak egy párt, és úgy tűnik, eljött az ideje, hogy szintet lépjenek kapcsolatukban.

Eljegyzésükről már egy ideje pletykálnak, azok után, hogy az énekesnő egy szerénynek nem mondható gyémántgyűrűvel mutatkozik, amit azon a bizonyos ujján visel. Arról is felreppentek a hírek, hogy Paul múlt hónapban, Londonban tette fel neki a nagy kérdést. Ám eddig minden csak találgatás volt, augusztus 9-i müncheni koncertjén azonban váratlanul megosztotta rajongóival az örömhírt.

A 16-szoros Grammy-díjas énekesnő egy rajongója üzenetére válaszolt, aki azt kérdezte: „Hozzám jössz feleségül?” – „Nem lehet, mert már férjhez megyek" – mondta mosolyogva, és feltartotta bal kezét, mutatva az eljegyzési gyűrűjét.

A közönség természetesen azonnal üdvrivalgásban tört ki a hír hallatám. Adele úgy tűnik, nagyon szereti megszakítani a koncertjeit, pár napja ugyanitt, Münchenben az olimpia miatt állt le a show.

(TMZ)

(Borítókép: Adele. Fotó: Getty Images)