Tóth Gabi nemrég sírva mutatott rajongóinak egy gyomorforgató kommentet, amitől teljesen kiakad. Bár a posztoló azóta eltűnt az internetről, az énekesnő jogászhoz fordult, és perelni akar.

Tóth Gabi nemrég a TikTokon tett közzé egy videót, amelyben megmutatott egy őt gyalázó kommentet, ami már nála is túlment minden határon. Az énekesnő, aki könnyek közt osztotta meg, mennyire kiakadt a bántás miatt, már akkor arról beszélt, hogy jogi útra tereli majd az‚ ügyet, talán pont ezért, váratlanul minden tartalom eltűnt arról a profilról, ahonnan a durva üzenet érkezett. 

A fejleményekről a Bors kérdezte az énekesnőt, aki elmondta, az, hogy az illető törölte magát a közösség média oldalról, még nem jelenti azt, hogy megúszhatja a felelősségre vonást.

„Ne értsenek félre, én nem azért ‚hisztizek’, hogy engem mindenki szeressen. A szívem mélyéről mondom, hogy teljesen elfogadom, ha valakinek nem vagyok szimpatikus A nemtelen bántást azonban nem vagyok hajlandó és köteles sem eltűrni. És mostantól nem is teszem" – mondta el Gabi a lapnak. 

Már felvettem a kapcsolatot egy büntetőjogásszal, az illetőt, akiről a videót készítettem viszem a bíróságra még akkor is, ha hallom, hogy eltűnt az internetről... majd a rendőrség beazonosítja. És ugyanezt fogom tenni minden olyan kommentelővel, akik átlépik a vörös vonalat.

Ha ebből a példából csak egyetlen ember tanul, ha csak egy gyűlölködő komment a billentyűzetben marad, már megérte a harc" - fejtette ki véleményét Tóth Gabi.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter)