Egy éve már, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy párt alkotnak, most azt is elmesélték, hogyan mutatta be a táncos új szerelmét a szüleinek.

Rubint Réka

Hangtál meditációs instruktor lett Rubint Réka, a tudását és a hangtálak nyugtató hangját pedig élő adásban mutatta meg a Mokka műsorában. Elárulta, hogy több mint húsz éve megtalálta a számára helyes utat egy légzésterapeuta segítségével, majd megismerte a hangtálak erejét.

„Boldog vagyok, hogy a hangtálakon keresztül ezentúl én is megoszthatom majd ezt másokkal. Ezzel segíthetem az embereket a tovább fejlődésük útján" – írta Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés

Rubint Réka rendszeresen tart hangtálas relaxációkat, most pedig kétnapos Női Erő Elvonulás táborban vett részt Grabensiában. 

„Ezen a 2 napon békét, nyugalmat, megnyugvást és ismét egy hatalmas belső erőt kaptam. A program részét képezte a világ legnagyobb hangtáljával, a Samsarával történő hangfürdő, Gongfürdő óriás gonggal és gongdobokkal a Shambhala szentélyben. Meditációk, jóga, bodywork, tudatos-feldolgozó erdei séta, csoportdinamikai programok, energiaszint emelő és légzéstechnikai gyakorlatok és sok-sok értékes, csodás pillanat, nagyszerű emberekkel…” – idézte fel élményeit.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, Jászberényben, a Csángó fesztiválon készültek az első olyan fotók, amik arra utaltak, hogy Tóth Gabi és a Fricska táncegyüttes egyik táncosa, Papp Máté Bence egymásba szeretett. A közös munka hozta őket össze, és az az értékrend, amit mindketten képviselnek. Kapcsolatuk eleje nem volt könnyű, óriási gyűlöletlavina zúdult rájuk, ebben az időszakban csak szeretteikre támaszkodhattak. Bár a túlzott figyelem és a sok támadás kikezdhette volna kapcsolatukat, ők kitartottak egymás mellett.

A táncos először nem beszélt családjának új kapcsolatáról, ám amikor végre elvitte bemutatni szerelmét, szülei gondolkodás  nélkül befogadták az énekesnőt, mert szinte azonnal érezték, hogy közéjük való.

Papp  Máté Bence szülei maguk is legendás művészek, néptáncosok, akik rengeteget tesznek a magyar népi kultúráért. Fiaik szüleiket látva lettek óriási szerelmesei a néptáncnak, így alapították meg aztán a Fricska táncegyüttest és mondhatni, a Csángó fesztiválon nőttek fel.

A pár most visszatért megismerkedésük helyszínére, de első évfordulójukat a horvát tengerparton is megünneplik, ahová idén már mindent felvállalva, egy családként utaznak.

(Borítókép: Tóth Gabi és Papp Máté Bence. Fotó: Tv2)