Néhány nappal a kisfiuk, Dion születése után Kulcsár Edina és G.w.M. kettesben töltött egy kis időt, erről pedig egy fotót is közzétettek a közösségi médiában. Ami ezután következett, arra egyikőjük sem számított.

Kulcsár Edina

Népharag zúdult Kulcsár Edinára és G.w.M-re, mert a fiuk, Dion születése után pár nappal egy olyan fotót tettek közzé, amelyen az látszik, ahogy kettesben töltenek időt. A netezők Kulcsár posztját látva arra következtettek, hogy a szerelmesek hátrahagyták mindössze néhány napos kisbabájukat. A pár végül telefonon adott nyilatkozatot, amelyben elárulták, hogy jelenleg mind a hat gyerekük velük van és rengeteg a teendőjük. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a kimozdulás oka az volt, hogy a kisbabájuk a kórházban nem kapta meg az egyik védőoltást, amit most pótoltak az orvosok.

Kulcsár és G.w.M. mindössze csak néhány másodpercre bújt össze egy kép erejéig.

Az édesanya hozzátette: felelősségteljesnek gondolja magát, aki a gyerekeinek él, ezért egyáltalán nem tartja jogosnak a felháborodást. Üveges Anna, pszichológus egébként kifejtette, hogy valójában azzal sem lett volna gond, ha a szülők egy fél órára tényleg kimozdultak volna kettesben. Természetesen csak akkor, ha közben Dionra is vigyázott volna valaki. Kulcsár Edina ugyanakkor folyton a gyerekei mellett van, az egyetlen nehézséget a családjukban mindössze a hat gyerek miatti logisztika okozza.

Kasza Tibor

Megingathatatlannak tűnő szerelmek, elképesztő partik, tomboló hormonok, félrelépések, bűntudat, bizalmatlanság, harag és könnyek – ez A Kísértés, a párok próbája. Négy pár vágott neki egy elképesztő kalandnak, hogy válaszokat kapjon a kapcsolata középpontjában álló egyik legfontosabb kérdésre: mit bír el a szerelmük. A Thaiföldre érkező szerelmeseket húsz mindenre elszánt kísértő próbálja elcsábítani, akik bármit megtesznek a siker érdekében. A párok nem sokkal az érkezésük után megismerkednek a női és férfi kísértőkkel, majd a szerelmeseket szétválasztják és a sziget két külön szegletébe, egy-egy mesés villába költöztetik az ellenkező nemű csábítókkal. Mindkét ház élete tele lesz vad bulikkal, látványos feladatokkal és romantikus randevúkkal. Innentől kezdve a párosok tagjainak nincs közvetlen kapcsolata egymással és csak akkor hagyhatják el a villákat, ha randevúra indulnak az általuk választott kísértőkkel.

A Kísértés egyik legizgalmasabb pontja a tábortűz ceremónia. Ilyenkor a műsorvezető külön-külön fogadja a párok női és férfi tagjait, hogy egy-egy rövid videón megmutassa nekik, hogyan tölti idejét a párjuk. Ezek a videók egyesek számára megkönnyebbülés, mások számára pedig gyanakvás, harag és azonnali bosszú forrása lesz. Nincs „díj” vagy „nyertes". Amit a párok elvisznek a Kísértés szigetéről az az, hogy biztosan fogják tudni a kapcsolatuk értékét, valódiságát. Vajon a szerelem lesz erősebb vagy a kísértés?

A műsor első párja Brigi és Dusán, akik jegyesekként vágnak neki a kalandnak, méghozzá egy fontos bizonyítási vággyal: Dusán korábbi félrelépése ellenére szeretné megmutatni a szerelmének, hogy bízhat benne, és az ő kötelékük valójában felbonthatatlan. 

A Power of Love című párkereső reality-ből ismert Dorina és Noel szintén a szigetre utaznak, bízva a kapcsolatuk alapjaiban. A legfontosabb összetartó erők számukra az őszinteség és a humor. 

Linda és Gergő párosa a harmadik, akik egy se veled, se nélküled viszonyban vannak. Szeretnének végre válaszokat kapni a jövőjüket érintő kérdésekre.

Végül a negyedik pár Inge és Lóri, akik szintén jegyben járnak, a műsort pedig egy leány- és legénybúcsúnak fogják fel. Bár tudják, hogy a kísértők mindent bevetnek majd, ők sziklaszilárdnak gondolják a kapcsolatukat. 

A Kasza Tibor műsorvezetésével Thaiföldön forgatott reality-ben összesen húsz kísértő, tíz lány és tíz fiú tesz meg mindent azért, hogy a szerelmesek ne együtt térjenek haza. A Kísértés, a párok próbája a szeptember 1-i kezdés után hétfőtől csütörtökig minden este látható lesz a TV2-n.

Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmi történetéért egy egész ország rajongott. A szerelmesek a nyáron sem tétlenkedtek, a szezont különböző vízi sportok kipróbálásával töltik. Legutóbb a wakeboardot próbálták ki. amely sport a vízisí és a szörf találkozásából született, és az elmúlt években több hazai sztár kedvenc időtöltése lett. Mikes Anna maga is évek óta űzi a sportot, Krausz Gábor viszont még kezdő a wakeboardban. Ennek ellenére rendkívül gyorsan fejlődik, Mikes szerint már őt is túlszárnyalja.

A vízi sportokon kívül egyéb elfoglaltságokat is szervez magának a pár, minden hétvégén mást és mást. Voltak már együtt Olaszországban, a Tiszán és a Balatonon is. A nyár minden pillanatát igyekeznek kihasználni egymás társaságában, rendszerint pedig a sztárséf kislánya, Hannaróza is velük tart, aki egyenesen rajong az apukája új párjáért.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Papajcsik Péter/Index)