Ralf Schumacher július 14-én jelentette be, hogy meleg.

Az egész világot sokkolta, amikor a 49 éves egykori Formula–1-es pilóta Instagram-bejegyzésében közölte a nagyvilággal, hogy meleg, és bemutatta a párját is.

A hír még Ralf Schumacher exfeleségét, Cora Brinkmann-t is váratlanul érte, olyannyira, hogy a nő teljesen becsapva érzi magát. Nemrég a Der Spiegel című lapnak adott interjúban arról beszélt, hogy megrázta exférje bejelentése, legfőképpen az a tény, hogy ez alapján 14 évig tartó házasságuk csak hazugság volt.

„Bárcsak Ralf velem is közölte volna mindezt, vagy legalább szólt volna, hogy erre a bejelentésre készül. Versenyzői pályafutása közben keringtek róla furcsa pletykák a paddockban, kérdeztem is annak idején, mi ebből az igazság, de ő mindvégig tagadott. Sőt, azt mondta, képzelődöm, és menjek el pszichiáterhez. Ám ezek a pletykák az évek során egyre erősebbek lettek. Olyannyira, hogy már nem tudtam eldönteni, képzelődöm, vagy tényleg meleg a férjem. Kezdtem egy kicsit megbolondulni. De Ralf végig tagadott, én pedig vakon bíztam benne, az ő szava nekem szentírás volt” – mondta az asszony, aki  maga is a július 14-ikei Instagram-posztból értesült arról, hogy exférje meleg.

„Ez a hír olyan volt nekem, mint egy tőrdöfés a szívembe. Hiszen tizennégy évig házasok voltunk, született egy gyerekünk, és én szerelmes voltam Ralfba. Most úgy érzem, hogy mindvégig csak kihasznált, és az egész házasságunk egy ordas nagy hazugság volt. Elherdáltam a legszebb éveimet, hiszen úgy tűnik, mindvégig hazudott nekem.

Ha meleg, nem szerethetett.

(Borítókép: Ralf Schumacher és Cora Brinkmann . Fotó: Franziska Krug/Getty)