A világsztárok akarva-akaratlanul nagy nyilvánosság előtt élik a magánéletüket, ám néha a legdörzsöltebb paparazzikat is sikerül kijátszaniuk és valamilyen módon titokban tartaniuk egy-egyv viszonyukat. Összeállításunkban öt olyan hírességet mutatunk, akinek több éven át sikerült rejtegetnie titkos kapcsolatát.

Kaley Cuoco

Kaley Cuocót a legtöbben a 2007 és 2019 között futó Agymenők című sorozatból ismerik, amelyben többször is romantikus kapcsolat szövődött az általa játszott Penny és a Johnny Galecki által megformált Leonard Hofstadter között. Mint később kiderült, azért nem esett nehezükre élethűen alakítani a szerelmes párt, mert a való életben is összejöttek nem sokkal a sorozat kezdete után. Viszonyukra már csak azután derült fény, hogy szakítottak.

„Majdnem két évig voltunk együtt. Ez egy nagyon nagy része volt az életemnek, mégsem tudott róla senki” – fogalmazott a színésznő 2010-ben, hozzátéve, hogy a kapcsolatukat szándékosan tartották titokban, mert olyannyira értékelték egymást, hogy nem akarták bonyolítani mindazzal, ami a nyilvánosságra hozásával járt volna. A páros 2008-től 2009 végéig volt együtt, ez idő alatt sosem beszéltek a viszonyukról a médiának. Hogy le se bukjanak, soha nem is mutatkoztak együtt nyilvánosan.

Madonna

Madonna mindig is híres volt a magánéletéről, illetve a tartós és futó románcairól. Egy időben egymás után fogyasztotta el a különböző korú és státuszú férfiakat, házassággal összesen hét alkalommal próbálkozott. Egyszer például Sean Pennel, majd egy másik alkalommal Guy Ritchie-vel, de randizott Vanilla Ice rapperrel is, habár utóbbi nem húzott gyűrűt az ujjára. Szintén nem jegyezte el Tupac Shakur sem, akivel csak 2015-ben derült ki, hogy '94-ben egy párt alkottak. Madonna akkor fedte fel a titkát, amikor egy beszélgetős műsorban a házigazda, Howard Stern egy '94-es tévéinterjúról kérdezte, amelynek során nagyon furcsán viselkedett.

„Akkoriban Tupac-kal randiztam, és annyira felforgatta az életemet, hogy amikor a műsorba mentem, egy igazi gengszternek éreztem magam” – fogalmazott a pop királynője.

A TMZ 2017-ben közzétette Tupac szakítós levelét, amelyet Madonnának írt a börtönből '95-ben, ezzel pedig újra reflektorfénybe került egykori viszonyuk. A levélben a néhai rapper azt írta, nagyra értékeli az énekesnőt, ugyanakkor kijelentette, hogy egy fajok közötti kapcsolat túl nagy csalódás lenne sok rajongójának. Shakurt végül a szabadulása után négyszer mellkason lőtték 1996 szeptemberében és belehalt a sérüléseibe. Mindössze 25 éves volt.

Justin Timberlake

Justin Timberlake körül mindig is akkora volt a médiafelhajtás, hogy szinte elképzelhetetlen volt, hogy titokban tudja tartani a viszonyait. Mégis sikerült neki, amikor egy kisebb fellángolása volt Jenna Dewannal. Bár sosem vállalták fel nyíltan a románcukat, a pletykák szerint a kora 2000-es években randizhattak egymással, amikor Dewan az énekes háttértáncosaként dolgozott. A US magazin 2002-ben Timberlake barátnőjének nevezte a táncost, miután egy este együtt látták őket ropni. A hírt ugyanakkor beárnyékolta egy, az énekes és az exe, Britney Spears közötti vita, amely állítólag ugyanazon az estén esett meg. A pletykák szerint Spears nyíltan konfrontálódott Timberlakkel, majd a vitájuk egyfajta tánccsatává fajult. Bár később Spears és Dewan is tagadta, hogy ilyesmi történt volna, a hír hatalmas felhajtást kapott, nagyobbat, mint az énekes és a táncos viszonya. Feltehetőleg ez is volt az oka, hogy a románcuk egészen 2017-ig titokban maradt, amikor is Jenna Dewan egy beszélgetős műsorban árulta el, hogy annak idején mi volt közte és Timberlake között.

„Amolyan barát-félék voltunk, aztán barátok, majd randizgattunk, mostanra pedig csak nagyon jó barátok vagyunk” – nyilatkozta Dewan. Andy Cohen műsorvezető ekkor rákérdezett, hogy ő volt-e a „felejtős csaj” Britney Spears után, ám ezt a táncos egyértelműen cáfolta.

Cher

Cher szerelmi előélete mindig is tele volt meglepetésekkel, és persze nála jóval fiatalabb férfiakkal. Jelenleg is egy nála 40 évvel fiatalabb férfival, Alexander Edwards rapperrel jár, akivel két éve alkot egy párt. Volt azonban egy férfi az életében, aki az összes eddigi partnere közül a leghíresebb kérője volt, mégsem tudott róla senki. Ő nem volt más, mint Tom Cruise, akivel a '80-as években randevúzott, amikor a színész még csak 23 éves volt, Cher pedig 39. A páros 1985-ben, Madonna és Sean Penn esküvőjén találkozott először, majd a következő alkalom igencsak furcsa volt.

„Egy csomó diszlexiás embert meghívtak a Fehér Házba, ahol Tom és én is ott voltunk köztük. Ezután még jó ideig nem mentünk el randevúzni, de már ott is egyértelmű volt közötti kémia” – nyilatkozta Cher 2018-ban. Az énekesnő egészen 2008-ig titokban tartotta, hogy valaha is viszonya volt Cruise-zal, majd Oprah műsorában fedte fel először a titkát. Később még nyíltabbá vált a vele való kapcsolatáról: egy alkalommal egy beszélgetős műsor során azt mondta, hogy a legjobb szeretői voltak, akire bárki vágyhat, majd amikor a műsorvezető megkérdezte, hogy Tom Cruise hol helyezkedik el ezen a listán, Cher azt mondta, hogy a színész a legjobb öt között szerepel.

Julia Roberts

A Micsoda nő! sztárja több mint 20 éve boldog Danny Moder operatőr oldalán. A férfi azonban nem az első szakmabeli, akivel a színésznő valaha is randevúzott. Sőt, több férfi is megfordult az életében, illetve házas is volt már korábban Lyle Lovett country-énekessel, ám akad egy régvolt viszonya, amelyről a hozzá legközelebb állók sem tudtak: a színésznő rövid ideig Matthew Perry-vel kavart, a románcuk pedig feltehetőleg azért maradt titkos, mert legfeljebb 2-3 hónapig tartott. Kapcsolatuk csak az elhunyt színész Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című 2022-es memoárjából derült ki. A néhai Perry a könyvben arról is beszámolt, hogy a viszonyuk vezetett oda, hogy Robert elvállalt egy kameót a Jóbarátok című sorozatban. A románcnak végül Perry vetett véget, mert úgy érezte, idővel ezt a színésznő tenné meg, mert szerinte „ő sosem lett volna elég neki”.

Megtört, meghasonlott és szerethetetlen voltam.

(YouTube)

(Borítókép: Julia Roberts. Fotó: Getty Images)