Egyre durvul a rapper és Dárdai Blanka kapcsolata, ezúttal odáig fajult a szombati dulakodásuk, hogy a lány rendőrt hívott.

A Story magazin számolt be róla először, hogy Dárdai Blanka rémülten hívta a rendőrséget a XIII. kerületi Pozsonyi utcai lakásába, miután a nála 18 évvel idősebb L.L. Junior dulakodott vele. A magazin úgy tudja, a rapper nem várta meg a hatóság érkezését, előtte elmenekült korábbi szerelme lakásából. A rendőrség az ügyben magánlaksértés gyanúja miatt indított nyomozást.

„Az egyik szomszéd azt mondta, hogy dulakodtak, és ezért hívta ki szegény lány a rendőrséget” – mondta egy neve elhallgatását kérő közeli lakó a Storynak. „A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság ezt követően magánlaksértés gyanúja miatt indított eljárást. Gyanúsítotti kihallgatás az ügyben eddig nem történt, személyi sérülés nem keletkezett.” – válaszolta a rendőrség a lap megkeresésére.

L.L. Junior körül egyébként az utóbbi időben több botrány is körvonalazódott: előbb az Ázsia Expresszből akarta kivágatni a számára kellemetlen jeleneteket, majd korábbi feleségének, Körtvélyessy Kingának írt felháborodott üzenetet az Instagram-oldalán. 

(Borítókép: L.L. Junior és Dárdai Blanka. Fotó: Németh Kata/Index)