Robert De Niro nem mindennapi módon ünnepelte meg a 81. születésnapját. A színész az örömködések közepette 11 méter magasról vetette magát a mélybe egy jachtról.

Robert De Niro nemrég töltötte be 81. életévét, az ünneplésnek pedig rendesen megadta a módját. A kétszeres Oscar-díjas színész egy luxusjachton szórakozott a családjával, mígnem a hajó 11 méter magas tetejének a szélén találta magát, ahonnan elrugaszkodva a mélybe ugrott. Az ugrást De Niro 56 esztendős lánya, Drena De Niro vette videóra, amelyet a közösségi médiában posztolt múlt vasárnap.

Annyira őrült vagy! Ó, istenem! Ó, istenem! Jól vagy?

– kiáltotta apja után Drena De Niro, miután a színész a habokba vetette magát. Végül a víz alól felbukkanva egy nagy mosollyal jelezte, hogy minden rendben.

A világsztár lányának lapozgatható posztjában a felvétel mellett családi fotók is találhatók, amelyeken De Niro a néhai unokájával, Leandro De Niro-Rodriguezzel is látható. Drena De Niro 19 éves fia tavaly nyáron halt meg tragikus hirtelenséggel. A holttestét egy széken ülve találták meg egy, a New York-i Wall Streeten található lakásban. Egy rendőrségi forrás a Daily Mailnek akkor azt mondta, a holttest közelében ismeretlen eredetű fehér port találták, külső traumának nem találták nyomát.

„Mélyen elszomorított szeretett unokám, Leo halála. Nagyon köszönjük a részvétnyilvánításokat, de most arra kérünk mindenkit, tartsa tiszteletben családunk gyászát ebben a nehéz időben” – nyilatkozta unokája halálhírét követően Robert De Niro.

(Borítókép: Robert De Niro. Fotó: Getty Images)