Tóth Andi nemrég saját főzőműsort indított, az egyik adásban pedig nézői kérdésekre válaszolt. A kérdések némelyike a magánéletét is érintette, így hosszú idő után több részletet is megtudhattunk az énekesnőről.

Tóth Andi tavaly tavasszal jelentette be, hogy visszavonul a zenei pályától. Azóta elindított egy saját ruhamárkát, valamint egy főzőműsort is a YouTube-on, illetve szeptembertől az RTL-en induló újabb X-Faktor egyik zsűriszékében lesz látható. A magánéletéről Marics Petivel való szakítása óta keveset tudni, nemrég azonban a főzőműsora egyik adásban, nézői kérdésekre válaszolva elmondta, hogy kiegyensúlyozottabb, mint valaha, illetve az is kiderült, hogy ez egy újabb románcnak köszönhető-e.

Nem vagyok magányos, csak mert nincsen palim!

– fogalmazott Tóth, elárulva, hogy a szinglik táborát erősíti. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy a jövőben mindenképpen szeretne gyereket. A színpadra való visszatérésről azt mondta, hogy bár hiányzik neki a zene, nem véletlenül döntött a visszavonulás mellett.

„Szeretem a zenét, megpróbálom minél több zenés projekttel kitölteni a szabadidőmet. Ettől függetlenül sokkal jobban érzem így magam, életem legjobb döntése volt, hogy visszavonultam, ez ennyi. Van az, amit te szeretnél és van az, amire szükséged van. Nálam pont ez volt. A zenét, a szakmát szerettem volna, viszont a lelkem határozottan úgy döntött, hogy nem erre van szükségem és legyen inkább béke és nyugalom” – fejtette ki az énekesnő, hozzátéve, hogy amit nagyon szeret, azokat a dolgokat az elmúlt egy-két évben megtartotta magának. Ilyen a boksz is, éppen ezért nem szerepelne az RTL Sztárbox című műsorában.

Mint sportot, nagyon szeretem, de a celeb boksz nem annyira vonz. Nem tudom, hogy mennyire fair, hogy 5-6 éve bokszolok, meg ha mennék is, én thai bokszolok, ami térd, láb, könyök és egy tök más stílus. Nagyon szeretem a bokszot és inkább megtartanám magamnak.”

A felvételen egyéb dolgokról is szó esett, például, hogy Tóth szívesen költözne külföldre. Ha választhatna, Zakynthoson élne a jövőben, annyira lenyűgözte őt a táj és az emberek közvetlensége és kedvessége.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)