Gáspár Zsolt cáfolta az édesapja házasságáról szóló pletykákat, és elmondta, hogy testvérével, Gáspár Győzővel továbbra is feszült a viszonyuk.

Gáspár Győző

A Gáspár testvérek közötti feszültség tovább fokozódik, ahogy Gáspár Győző egyre több részletet oszt meg a nyilvánossággal. A legutóbbi, Lékai-Kiss Ramónával készült interjúban valóságshow-sztár nyíltan beszélt arról, hogyan látja testvérével, Gáspár Zsoltival való kapcsolatát. Gáspár Győző meglehetősen ingerülten nyilatkozott, és azonnal kijelentette, hogy szerinte Gáspár Zsolti csak egy „jó copy”, vagyis tulajdonképpen az ő másolata.

Az interjú során Gáspár Győző azt is elárulta, hogy öt évvel ezelőtt ő hozta be testvérét a médiába, konkrétan a TV2-höz. Állítása szerint, akkoriban mindenben segítette öccsét, aki akkor még nem tudta, hogyan is kellene boldogulnia ezen a területen.

Az énekes továbbá arról is beszélt, hogy régi házvezetőnőjük, Gyöngyi, aki korábban náluk dolgozott, mostanra Gáspár Zsolti mellett kötött ki. Azt mondja, házvezetőnőjük korábban náluk pletykált, most pedig testvére miatt hagyta ott őket. 

Megasztár

A TV2 tehetségkutatója újra itt van, és ahogy 20 évvel ezelőtt, most is rengeteg énekes jelentkezett. Az évek során ez a műsor nagyon népszerűvé vált, és mind a versenyzők, mind a zsűri és a műsorvezetők számára különleges jelentőséggel bír. Till Attila számára ez volt az a produkció, ahol először tapasztalta meg, mit is jelent egy nagyszabású zenés tévéműsort vezetni. Azóta is szívesen dolgozik ebben a műfajban, amely azóta is közel áll a szívéhez.

Bár a műsorvezető személye állandó maradt, a zsűri összetétele az évek során jelentősen megváltozott. Míg a korábbi években a zenei világ legendái ültek a zsűriben, mostanra a jelen legmeghatározóbb előadói, köztük korábbi Megasztár győztesek, mint Rúzsa Magdolna és Molnár Ferenc, művésznevén Caramel, foglaltak helyet.

A zsűri legnagyobb tapasztalattal rendelkező tagja, Papp Szabolcs, komolyan veszi a feladatát, és úgy gondolja, hogy ez a műsor igazi zenei mérce.

Marics Péter, aki jelenleg a zenei ranglisták élén áll, már gyermekként is rajongott a Megasztárért, és mostanra zsűritagként tért vissza a műsorba. Mellette a zenei élet egy másik jelentős alakja, Marsalkó Dávid is csatlakozott a zsűrihez, akik mind izgatottan várják, hogy kik lesznek azok a tehetségek, akik idén megmutathatják énektudásukat az egész ország előtt.

Ahogy közeledik az új évad, mindenki kíváncsian várja, hogy ki lesz az a szerencsés, aki az idei Megasztár győztese lesz. Az biztos, hogy idén ősszel egy új csillaggal gazdagodik a Megasztár győzteseinek palettája, de hogy ki lesz az, az egyelőre még a jövő zenéje.

Gáspár Zsolt

A Gáspár család körül továbbra is forrnak az indulatok. Gáspár Zsolt a Mokka műsorában beszélt arról, hogy testvérével, Gáspár Győzővel még mindig feszült a viszonyuk, és a helyzet egyelőre nem javul. Gáspár Zsolt szerint a konfliktusok nagy része abból ered, hogy Gáspár Győző olyan információkat oszt meg a médiában, amelyek nem felelnek meg a valóságnak.

Gáspár Zsolt határozottan cáfolta azokat a pletykákat, hogy édesapjuk megházasodott volna, vagy hogy egy huszonöt éves nővel van együtt. Elmondta, hogy bár édesapjuknak van egy új kapcsolata, ami már másfél éve tart, házasságról szó sincs. Gáspár Zsolt szerint édesapjuknak nem kellene egyedül maradnia, de testvére, Gáspár Győző másként gondolja.

A testvérek közti kapcsolat annyira megromlott, hogy Gáspár Zsolt bevallotta: körülbelül két hónapja nem beszélnek egymással, mert képtelenek közös nevezőre jutni. Példaként említette, hogy Gáspár Győző szerint ő problémát okozott Gáspár Bea születésnapján, amit Gáspár Zsolt határozottan tagad, hiszen alig másfél percet töltött az eseményen.

Végül Gáspár Zsolt kijelentette, hogy mindenképpen rendezni kell a viszonyt közte és testvére között, mert a jelenlegi helyzet tarthatatlan, és ez senkinek sem tesz jót.

(Borítókép: Gáspár Zsolti. Fotó: Kaszás Tamás/Index)