Mai hírösszefoglalónkban még: reagált Molnár Anikó a róla terjedő vádakra, Kovács „Kovi” István a házasságáról mesélt.

Molnár Anikó

A modellről már sokszor terjedtek hazugságok az interneten, ám ezúttal sem hagyta szó nélkül az esetet. Nemrég az Instagram-oldalán 24 órán át elérhető sztorijában mutatta meg azt a cikkrészletet, amelyben olyan dolgot állítottak róla, amit soha nem mondott: „Molnár Anikó szerint hülyeség a család, inkább felnőttfilmet forgat”. 

„Mutassanak egy hangfelvételt, vagy bizonyítsák bármi mással, hogy mikor hagyta el ilyen mondat a számat – mondta a modell a Ripostnak.

Sosem tagadtam, hogy nem akarok és nem is akartam gyereket. Ez mióta jelent egyet azzal, hogy a család hülyeség?

Molnár Anikó úgy véli, mindenki élje úgy az életét, ahogy akarja, viszont az ő döntését is tartsák tiszteletben.

„Szomorú, hogy itt tart a világ. Fogom a fejem, hogy ilyen ostoba emberek élnek a Földön, és lassan én kérek helyettük elnézést. Az a felháborító, hogy az ilyen hazugságokkal befolyásolják a közvéleményt, egy celeb, sztár vagy híresség megítélését” – nyilatkozta.

Kovács „Kovi” István

Kovács István, a magyar felnőttfilmek koronázatlan királya nagyon keveset beszél a magánéletéről, így azt sem sokan tudják róla, hogy már több mint negyven éve él boldog házasságban. Felesége minden tekintetben elfogadta a munkáját, sőt, annak idején tolmácsként is segédkezett mellette.

A legendás felnőttfilmes rendező-producer most a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor legfrissebb adásának felvételén mesélt házasságáról, és arról, hogy bár számtalan lehetősége volt rá, soha nem csalta meg élete párját.

„Magdikámmal 1981-óta vagyunk házasok, azaz negyvenhárom éve. Amikor megnősültem még fotóriporter voltam" – idézi szavait a Blikk.

Amikor jött ez a váltás, megbeszéltük, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, ő pedig mondta, hogy rendben, csináld, ha ezt akarod, csak ne adj okot arra, hogy féltékeny legyek rád

Kovács „Kovi” István, aki azóta is tartja magát felesége kéréséhez. Pedig ebben a szakmában nem volt könnyű ellenállni a kíséretesnek.

„Csak egy példa a sok közül: volt egy jelenet, ami nagyon rosszul sikerült, és már készült a stáb a következőre. Én meg ott ültem kint a teraszon, és azon törtem a fejem, hogyan vágom majd össze ezt a jelenetet. Kisvártatva kiült hozzám a következő jelenetből a szereplő lány, s kérdezte, felvidítson-e, majd letérdelt elém. Mondtam, hogy igen, vidíts fel, de majd a jelenetben, azzal, hogy nagyon jó filmet forgatunk. Ilyen számtalanszor volt, csak egy idő után rólam elterjedt, hogy kár próbálkozni, mert nem vagyok rá vevő" – árulta el a producer Hajdú Péternek.

Tóth Gabi

Tóth Gabi nemsokára újra a színpadon is mutatja meg, mekkora átváltozóművész, írja a Blikk. A lap információi szerint az énekesnő feláll a zsűriszékből, és újra a Sztárban sztár színpadára áll, ő lesz ugyanis a TV2 népszerű műsorának legújabb verziója, a Sztárban sztár All Stars egyik versenyzője.

A csatornánál már hónapok óta zajlottak az egyeztetések arról, ki térjen vissza a műsorba. 

„ Sajnos, több közönségkedvenc énekes nem volt elérhető, mert időközben átigazoltak az RTL-hez, vagy azóta úgy alakult a karrierjük, hogy már nem akarnak ilyen jellegű műsorban szerepelni. A listán maradottak között pedig sokan azóta a korábbinál sikeresebbek, ismertebbek, illetve bizonyíthatóan generálnak nézettséget, így drágábbak is" – magyarázta a lap bennfentes informátora, aki szerint Tóth Gabi – aki Fodor Erik partnereként dobogós volt a Sztárban sztár+1 kicsi harmadik évadában – az egyik sztár, aki csúcsgázsiért szerződött.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter)