Sylvester Stallone elárulta, milyen váratlan akadályokkal kellett szembenézniük Sharon Stone-nal egy pikáns jelenet előtt, ami majdnem a film leállításához vezetett.

Sylvester Stallone és Sharon Stone, két ikonikus színész a ’90-es években, a A specialista című film forgatásán dolgoztak együtt, ám a munkájuk nem ment teljesen zökkenőmentesen. A két sztár között hamar kialakult a jó kapcsolat, de egy pikáns jelenet miatt kis híján leállították a filmet.

FandomWire  információi szerint Sylvester Stallone évek múltán osztotta meg a nyilvánossággal, mi történt valójában a forgatáson. Sharon Stone, aki az Elemi ösztön című film óta szexszimbólumként ismert, váratlanul megtagadta a pikáns jelenet felvételét, amikor elérkezett annak ideje, a színésznő nem volt hajlandó levenni a köntösét, és kijelentette:

Csak elegem van a meztelenségből.

Ez a döntés hatalmas felbolydulást okozott a forgatócsoportban.

Sylvester Stallone elmesélte, hogy a feszültség enyhítése érdekében végül a lakókocsijából hozott egy üveg Black Death vodkát, amit Michael Douglastől kapott ajándékba. Pár feles után a helyzet oldódott, és sikerült leforgatni a jelenetet.

Minden nehézség ellenére a film hatalmas siker lett, világszerte több mint 170 millió dollárt, azaz közel 60 milliárd forintot hozott a mozikban, mindössze 45 millió dolláros (kb. 15,8 milliárd forint) költségvetés mellett.

(Borítókép: Sylvester Stallone és Sharon Stone. Fotó: Getty Images)