Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága épp csak véget ért, a színészt máris egy új nővel hozták hírbe.

Régóta sejteni lehetett, hogy két év után a végéhez közelít Ben Affleck és Jennifer Lopez házassága, így senkit sem ért meglepetésként, hogy nemrég hivatalosan is beadták a válókeresetet. Az expárhoz közel álló informátoroknak köszönhetően az is körvonalazódott, hogy milyen ellentétei voltak az egykori szerelmeseknek, arra azonban senki sem számított, hogy Affleck ilyen gyorsan továbblép. Legalábbis erre engednek következtetni azok a beszámolók, amelyek a színészről és egy igencsak befolyásos család sarjáról szólnak.

A pletykák szerint Affleck a függetlenként induló amerikai elnökjelölt, Robert F. Kennedy Jr. lányával, Kick Kennedy-vel szűrte össze a levet, ugyanis szokatlanul sok időt tölt a társaságában.

Robert F. Kennedy Jr. az Egyesült Államok egyik leghíresebb politikusdinasztiájából származik, hiszen édesapja az 1968-ban meggyilkolt Robert Francis Kennedy volt, aki '64-ig igazságügyi miniszterként, illetve legfőbb ügyészként tevékenykedett. Az ő nagybátyja volt a '63-ban meggyilkolt John F. Kennedy amerikai elnök.

A 36 éves Kick Kennedy-t és az 52 esztendős Afflecket a Beverly Hills-i Hotel Polo Lounge-jában és más népszerű szórakozóhelyeken is együtt látták a közelmúltban. Bár egyelőre nem tudni, hogy gyengédebb érzelmek fűzik-e őket egymáshoz, az interneten már gőzerővel zajlanak a találgatások, JLo pedig főhet a levében.

(Femcafé)

(Borítókép: Ben Affleck. Fotó: Getty Images)