Gáspár Győző a TV2 Klub Titkok Ramónával című műsorában őszintén beszélt az álmairól és a terveiről Lékai-Kiss Ramónának.

Gáspár Győző

A TV2 Klub Titkok Ramónával című műsorának legutóbbi adásában Gáspár Győző őszintén mesélt Lékai-Kiss Ramónának az életéről és az álmairól. A beszélgetés során nemcsak a testvérével és édesapjával való viharos kapcsolatáról beszélt, hanem olyan személyes vágyait is megosztotta, amelyekkel talán sokakat meglepett.

Gáspár Győző elárulta, hogy még nagyjából tíz jó évet lát maga előtt, amit több statisztikára alapoz, amelyeket az ő korosztályáról olvasott. Legnagyobb álma jelenleg, hogy 95 kilóra fogyjon le, ami szerinte jelentős előrelépés lenne az egészsége és közérzete szempontjából.

Emellett kiemelte, hogy szeretné megünnepelni lánya, Evelin 30. születésnapját, valamint boldogságban szeretne élni a feleségével, Bea asszonnyal. Gáspár Győző arról is álmodozik, hogy nagy lagzit rendezzen, és hogy egyszer unokáknak örülhessen. Ugyanakkor hozzátette, hogy a lányai számára megfelelő kérőket találni a mai világban szinte lehetetlennek tűnik.

Hawa, a Next Top Model Hungary felfedezettje

Hawa, akit a Next Top Model Hungary első évada során ismert meg az ország, borderline személyiségzavarral küzd. Erről nagyjából másfél-két éve van tudomása, ám csak nemrég döntött úgy, hogy nyilvánosság elé áll vele.

A tehetségkutató műsorban Hawa a negyedik helyen végzett, és bár a győzelmet Mészáros Lili szerezte meg, Hawa a közönség kedvencévé vált. A modellkedés révén nagy álma vált valóra, de most egy időre visszavonul, hogy a tanulmányaira összpontosítson, és csak olyan felkéréseket vállaljon, amelyek valódi örömet szereznek neki.

Hawa elmondása szerint még mindig tanulja, hogyan éljen együtt a borderline személyiségzavarral, és igyekszik minél több információt szerezni ezzel kapcsolatban.

Érdekes módon több hírességnél is diagnosztizálták már ezt a zavart, például Marilyn Monroe is ezzel élt, ami nagyban befolyásolta az életét és a kapcsolatait.

A borderline személyiségzavar egy komoly, csapongó érzelmi állapotokkal járó tünetegyüttes, amelyet nem szabad félvállról venni. A fiatal modell éppen ezért jelenleg önmaga megismerésére szeretne koncentrálni, miközben folytatja a tanulmányait. Reméli, hogy nyitottságával és őszinteségével segíthet másoknak is, akik hasonló problémákkal küzdenek.

Zámbó Árpy 

Zámbó Árpy és zenekara újabb emlékkoncertet adott a hétvégén, ezúttal Balatonbogláron, ahol a strandolók nagy lelkesedéssel fogadták a műsort annak ellenére, hogy a kánikula komoly kihívást jelentett. A repertoár ezúttal is nagyrészt Zámbó Jimmy dalaira épült, de a zenekar saját számai is helyet kaptak.

Zámbó Árpy szerint a család zenei tehetsége nem veszett el, és leginkább a lányánál, Edinánál látja ezt a szeretetet és ritmusérzéket. Bár Edina nem zenész, hanem főállású anyuka és vállalkozó, a zene szeretete mégis erősen jelen van az életében. Árpyék zenekara pedig nemcsak a tehetségükre, hanem profi menedzserükre, Kapás Liára is büszke lehet, akinek köszönhetően jutottak el Balatonboglárra is.

(Borítókép: Gáspár Győző. Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)