Rájár a rúd Opitz Barbarára, az életében ugyanis botrányt botrány követ. Legutóbb az exe töltött fel róla lejárató videót a netre, nemrég pedig egy volt táncosát vádolta meg zaklatással az énekesnő.

Mint arról korábban beszámoltunk, Opitz Barbara életében egymást követik a botrányok. Legutóbb az exbarátja, Serleg Albert töltött fel az énekesnőről egy lejárató felvételt az internetre, miután végleg véget ért a kapcsolatuk.

Opitz és Serleg kapcsolatát az egész ország nyomon követte korábban, ugyanis sokáig se veled, se nélküled viszonyban éltek. Egy alkalommal maga Opitz vádolta meg a fiút azzal, hogy gyilkossággal fenyegetőzött, sőt volt, hogy a rendőrségnek is közbe kellett lépnie egy ügyben. Bár az énekesnő szerint akkor félreértés történt, a lány szülei nagyon ellenezték a kapcsolatukat, ami miatt egy időre meg is romlott a viszonyuk a lányukkal. Mióta Opitz végleg szakított Serleggel, visszatalált a szüleihez, ám nem sokkal később felkerült a netre az ominózus videó. Azóta ugyan eltávolították azt, de máris újabb botrányba keveredett az énekesnő.

Az egyik nem hivatalos táncosa, egy bizonyos Roki támadta be őt, aki Opitz szerint lejárató kampányba kezdett.

Az énekesnő azt állítja, hogy a férfin éveken keresztül megesett a szíve, ezért néha felengedte őt maga mellé a színpadra táncolni. Mostanra viszont betelt nála a pohár, mert miután közölték Rokival, hogy többet nem mehet fel a színpadra, Opitz szerint erőszakoskodni kezdett.

„Mikor a kisujjad nyújtod, és a karodat leszakítaná kb… szánalom teteje” – írta legújabb Instagram-posztjában az énekesnő, majd fotókon közzétett szövegben mesélte el a történteket a követőinek. 

„Annyira bírom, hogy egy amatőr táncos épp lejárat engem hazugságokkal, bosszút áll, a Roki, aki 2017-ben nekem köszönhette, hogy valóra vált az álma, felengedtem magam mellé a színpadra néhányszor, annyit könyörgött, mindig megsajnáltam, erőszakosan, nyali dumákkal, hogy felléphessen, hogy ezzel villogjon, a napokban a menedzseremmel közöltük vele, hogy többet nem jöhet fel, kibeszélt a hátam mögött irigységből évekig, plusz rendkívül büdös, szagolja, aki akarja, se fogat mosni, se fürödni nem hajlandó. 1-2x írok vissza a regényeire, zaklat engem, menedzseremet, barátaimat és a szakmában minden ismertebb előadót. Egyedül én voltam olyan jó fej, hogy esélyt adtam többször, hogy felléphessen velem, velem hype-olta magát évekig, de többször volt, hogy felvergődte magát mellém, megkérdezés nélkül. Volt, hogy az anyját is felhozta mellém a színpadra a tudtom nélkül, a műsorom közben. Most meg minden hazugsággal ócsárol a neten, zaklatásért pedig fel lesz jelentve! Nagyon unom már az ilyen szereplési kínban szenvedő, irigy, gátlástalan embereket” – írta.

(Borítókép: Opitz Barbara. Fotó: Kaszás Tamás/Index)