A Sztárban Sztár All Stars különkiadásában térnek vissza a korábbi évadok legnépszerűbb versenyzői, hogy újra megküzdjenek a színpadon. A műsor szeptember 7-én és 8-án indul egy dupla élő show-val.

Kísértés című műsor

Már nem kell sokat várni, és Kasza Tibor műsorvezetésével kezdetét veszi a kaland a festői szépségű Thaiföldön, ahol 20 év után újra életre kel a világhírű Temptation Island, azaz a Kísértés. A TV2 vadonatúj társkereső reality-jében négy páros érkezik a csábítás szigetére, hogy megtudják, kapcsolatuk erős-e ahhoz, hogy túlélje a kísértéseket, vagy engednek az új lehetőségeknek, és elcsábulnak. 

A műsor nagy izgalmakat ígér, hiszen a résztvevő párok között akadnak igazán érdekes kapcsolatok. Dorina és Noel kapcsolata még friss, de annál szenvedélyesebb. Ők már a Power of Love című műsorban bizonyították, hogy valódi érzéseket táplálnak egymás iránt, de a kérdés az, hogy most is kitart-e a kapcsolatuk a műsorban.

Nem ők az egyetlenek, akik próbára teszik kapcsolatukat: Brigi és Dusán öt éve vannak együtt, és sosem unatkoztak egymás mellett. A Kísértés szigetén azonban olyan kihívásokkal nézhetnek szembe, amilyenekkel korábban még sosem.

Linda és Gergő története már inkább egy se veled, se nélküled kapcsolat. Fél éve küzdenek egymással, és most azért vállalták a Kísértést, hogy kiderítsék, van-e még közös jövőjük.

Végül pedig itt van Inge és Lóri, akik már egy ideje jegyben járnak. Azzal, hogy jelentkeztek a műsorba, nem akármilyen leány- és legénybúcsút szerveztek maguknak, hiszen a Kísértés szigetén derül ki, hogy valóban egymásnak lettek-e teremtve.

S.E.R.E.G. című sorozat

Nagy izgalommal várhatjuk a S.E.R.E.G. című sorozatot, amely ősszel debütál a TV2 csatornáján. A főszerepet Csórics Balázs játssza, aki az interjúban mesélt a forgatási élményeiről. Különösen izgatott volt, amikor belépett a szolnoki helikopterbázisra, ahol katonai járművek és fekete füst mellett a kedvenc zenekara, a Hooligans is ott volt. Persze, a zenekar nem a színész kedvéért volt jelen.

A sorozat készítői ugyanis a Hooligans zenekart választották a főcímdal megalkotására, amely a Döntés címet kapta. Csórics Balázs nagy rajongója a zenekarnak, és elárulta, hogy fiatalkorában rengeteget hallgatta a dalaikat. A forgatáson újra tizenévesnek érezte magát, amikor találkozott a zenekar tagjaival.

A sorozat utómunkái már szinte befejeződtek, és a Hooligans zenekar főcímdalához készült videóklipet is leforgatták, amihez egy hangárt és egy helikopter-leszállót használtak.

Sztárban sztár All Stars műsor

A várakozásnak vége: kiderült, kik lesznek a Sztárban sztár All Stars versenyzői! Az ország házibulija újra visszatér a képernyőkre, méghozzá egy különleges kiadással, amelyben az eddigi évadok legemlékezetesebb versenyzői lépnek újra színpadra. A TV2 népszerű zenés show-műsora szeptember 7-én és 8-án indul, ráadásul egyből két élő show-val.

Az idei évad különlegessége, hogy a versenyzők között igazi sztárparádéval találkozhatunk. A női mezőnyt olyan hírességek erősítik, mint Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Tolvai Reni, Opitz Barbi, Orsovai Reni, Cserpes Laura, Oláh Ibolya, Gubik Petra, Király Linda, Sári Évi, Völgyesi Gabi és Puskás-Dallos Bogi. A férfiak között pedig olyan ismert nevek tűnnek fel, mint Vastag Tamás, Hevesi Tamás, Sipos Tamás, Zámbó Krisztián, Molnár Tibor Attila, azaz Trap kapitány, Oláh Gergő, Peter Srámek, Kiss Ernő Zsolt, Emilio, Szabó Ádám és Pál Dénes.

A zsűriben is visszatérnek a nagy kedvencek: több éves kihagyás után újra zsűritag lesz Liptai Claudia és Hajós András, akik a műsor első évadaiban már értékelték a versenyzők produkcióit.

Mellettük Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is helyet foglal majd a zsűriasztalnál, akik szintén ismerős arcok a korábbi évadokból.

A Sztárban sztár All Stars tehát kimagasló mezőnnyel és megújult zsűrivel indul, így minden adott ahhoz, hogy az idei szezon is felejthetetlen élményt nyújtson a nézőknek. Készüljenek, mert szeptember 7-én és 8-án újra indul az ország legnagyobb házibulija!

Borítókép: Till Attila és Liptai Klaudia. Fotó: Németh Kata/Index)

---------