A világsztárok szinte kivétel nélkül nagy nyilvánosság előtt élik a magánéletüket, ám akadnak olyanok is, akik mindenáron próbálják megóvni a kapcsolatukat a kíváncsi szemek elől. A következőkben róluk olvashat.

Hova mennek, mit csinálnak, mit esznek, mikor kerülnek konfliktusba, mikor és hogyan születik meg az első gyerekük: a hírességek világában nincs titok, a felsoroltakon túl pedig a magánéletük számos más részletéről is tudomása van a nyilvánosságnak, hiszen a hírnévhez hozzátartozik, hogy az emberek mindent tudni akarnak kedvenceikről. Míg sokan szívesen megosztják a rajongókkal ezeket a részleteket, olyanok is akadnak, akik próbálják a reflektorfénytől távolabb folytatni az intim viszonyaikat. Korábban írtunk például azokról, akik évekig képesek voltak rejtegetni a titkos viszonyaikat, míg Ben Affleck és Jennifer Lopez két éves házasságát részben a nagy nyilvánosság tette tönkre.

A következőkben azokat a hírességeket szedtük össze, akik bár hosszú, szerető és tartalmas párkapcsolatban éltek vagy élnek, ám mégsem tud minden mozdulatukról a világ. Íme!

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney

Jennifer Lawrence korábban jó időre eltűnt a reflektorfényből, miután 2019-ben hozzáment Cooke Maroney galeristához, majd 2022-ben megszületett a kisfiuk, Cy. Bár a színészkedéshez mostanra visszatért, a magánéletüket azóta sem teregeti ki a nyilvánosság elé. Amikor a családjáról beszél, kifejezetten visszafogott, sőt az interjúk során reméli, sosem kerül szóba a téma. A Vanity Fairnek egyszer azt mondta, néha kínosan is érzi magát miatta, hogy nem akar a családjáról beszélni, de a jövőjüket együtt, a reflektorfénytől távol szeretnék építeni.

Dakota Johnson és Chris Martin

Dakota Johnson 2017-ben jött össze egymással, a Coldplay énekes pedig 2019-ben eljegyezte a színésznőt. Bár korábban a hónapban felröppentek pletykák, melyek szerint a sztárpár felbontotta az eljegyzését, a legfrissebb hírek szerint erről szó sincs, mindössze arról van szó, hogy nem siettetik az esküvőt. A jövőjük továbbra is közösen képzelik el, a nyilvánosságtól távol.

Kimozdulunk néha, de mindketten annyit dolgozunk, hogy annyira jó otthon kuckózni kettesben

– nyilatkozta korábban Johnson.

Rachel Weisz és Daniel Craig

Rachel Weisz és a férje, Daniel Craig egyetért abban, hogy távol tartsák a kapcsolatukat a közösségi médiától. A színésznő egyszer elmondta, nem igazán értik, hogy más hírességek hogyan teszik a magánéleüket az imázsuk részévé és élik reflektorfényben a mindennapjaikat.

Nagyon sz*rok vagyunk abban, hogy a magánéletünkről beszéljünk

– mondta Weisz, aki ha néha beszél is a házasságáról, azt röviden és imádnivalón teszi. „Nagyon boldog vagyok a házasságomban, nagyon, nagyon boldog” – mutatott rá röviden korábban.

Zoë Kravitz és Channing Tatum

Zoë Kravitz elmondta, hogy Channing Tatummal próbálták a lehető legtovább titokban tartani a kapcsolatukat, hogy minél hosszabban megőrizhessék annak „normális” mivoltát.

„Meg akarod őrizni a magánéleted, ameddig csak tudod, hogy még csak eszedbe se jusson, hogy a világ mit gondol róla” – fogalmazott a 35 éves amerikai modell. A kapcsolatukról akkor hullott le a lepel, amikor egy alkalommal Tatum ragaszkodott hozzá, hogy a biciklijén átvigye Kravitzot egy barátjához, és kiszúrták őket a paparazzók.

Ashton Kutcher és Mila Kunis

Ashton Kutcher és Mila Kunis szintén a nyilvánosságtól távol éli a magánéletét. A színész egyszer rámutatott, hogy nehéz úton tanulta meg, milyen értékes is az intim szféra, pont ezért értékeli nagyra a feleségével és a gyerekeivel töltött időt.

„Megtanultam, hogy számtalan dolog van az életben, aminek jót tesz, ha távol tartod azt a nyilvánosságtól. Ilyen a párkapcsolat is. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy a házasságomat távol tartsam a reflektorfénytől” – fogalmazott korábban Ashton Kutcher.

Millie Bobby Brown és Jake Bongiovi

Millie Bobby Brown többször is bepillantást engedett a magánéletébe, többek között a Jake Bongiovival közös életébe. Ettől függetlenül az esküvője kapcsán úgy döntött, hogy azt a kíváncsi szemektől távol akarja megélni.

„Az életben annyi pillanat van, amit csak egyszer élhetünk át. Az, hogy ilyenkor minden tekintet ránk szegeződjön, számomra természetellenesnek tűnik. Úgy érzem fontos, hogy az élet apró, értékes pillanatait a nyilvánosságtól elvonultan éljük meg” – hívta fel a figyelmet a színésznő.

Kristen Stewart és Dylan Meyer

Kristen Stewart és Dylan Meyer írónő 2021-ben jegyezte el egymást és megegyeztek abban, hogy a magánéletükről nem osztanak meg részleteket a nyilvánossággal.

„Nem azért döntöttünk így, mert szégyellném, hogy egy nyíltan leszbikus kapcsolatban élek, hanem mert egyszerűen nem szeretem nyilvánosság előtt élni a magánéletemet. A korábbi, heteró kapcsolataimban is mindent megtettünk, hogy elkerüljük a fotósokat és ezzel megfosszuk magunkat azoktól a dolgoktól, amelyek csak a miénk. Azóta azt is átérzem, mekkora nyomást jelent egy szubkultúra képviselete” – mondta Kristen Stewart.

Tom Holland és Zendaya

Zendaya az eddigi hírességekhez hasonlóan szintén nyíltan beszélt arról, hogy Tom Hollanddal való kapcsolatát igyekszik távol tartani a nyilvánosságtól.

„Elfogadom, hogy az életem egyes részei nyilvánosak. Nem tudom nem élni az életem és szeretni azt, akit szeretek. Ugyanakkor megvan a lehetőségem arra, hogy eldöntsem, mit osztok meg és mit nem. Szóval egyszerre óvom a békémet, megengedve magamank, hogy bizonyos dolgok csak az enyémek legyenek, de nem félek attól, hogy éljek, akár látják, akár nem” – fejtette ki az álláspontját Zendaya, azonban arra is rávilágított, hogy amióta az Eufória című sorozat és a Pókember-filmek sosem látott hírnevet hoztak a számára, szinte állandóan kamerákkal követik őt és Hollandot. Ennek ellenére minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a kíváncsi szemektől távol maradjanak.

„A kapcsolatunkat hihetetlenül óvjuk és szeretnénk a legszentebb módon kezelni. Nem gondoljuk, hogy tartoznánk vele bárkinek is. Ez a mi dolgunk, és semmi köze a karrierünkhöz” – tette hozzá Tom Holland.

Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva Mendes és Ryan Gosling 2011 óta alkot egy párt. Az első lányuk 2015-ben, a második 2016-ban született. Nagyon fontosnak tartják, hogy a családi életüket a reflektorfénytől távol tartsák.

„Mindig is világos határokat húztam, ha a páromról és a gyerekeimről volt szó. Beszélek róluk, természetesen korlátok között, de nem posztolok képeket a mindennapi életünkről és nem is fogok egészen addig, amíg a gyerekek elég idősek nem lesznek ahhoz, hogy beleegyezzenek a róluk készült felvételek közzétételébe” – válaszolta a követői kérdésére egyszer Eva Mendes az Instagramon. 

Az idei nyári olimpiai játékok egyébként azon ritka alkalmak egyike volt, hogy a közönség nyilvánosan együtt láthatta Mendest, Goslingot és a lányaikat, a 9 éves Esmeraldát és a 8 esztendős Amadát. A család a művészi torna női döntőjén vett részt személyesen.

Robert Pattinson és Suki Waterhouse

Robert Pattinson is úgy döntött, hogy a lehető legnagyobb titokban tartja a Suki Waterhouse-szal való kapcsolatát. „Ha beengeded az embereket, az értéktelenné teszi azt, amit szerelemnek hívunk. Ha egy idegen az utcán a kapcsolatodról kérdezne, azt rendkívül udvariatlannak tartanád. Ha falakat emelsz, akkor sokkal jobban jársz. Ha elmosódik a mezsgye a nyilvános szereplés és a magánszféra között, teljesen meg fogsz őrülni” – fogalmazott Robert Pattinson.

(BuzzFeed)

(Borítókép: Robert Pattinson és Suki Waterhouse. Fotó: Getty Images)