Molnár Anikót egy rejtélyes férfi csábította a milliós összeggel vacsorázni, de végül kiderült, hogy átverés áldozata lett.

Ifj. Schobert Norbert

Ifj. Schobert Norbert tartalékos katonaként bevonult a seregbe, és elkezdődött a több hetes kiképzése, amit meg is osztott követőivel. A részletekről pedig édesanyja, Rubint Réka és Havasi Gergő tartalékos szakaszvezető társaságában beszélt a Mokka című műsorban.

A fiatal tartalékos katona elárulta, hogy a kiképzése első napját kimondottan élvezte, hiszen elképesztően izgalmas volt számára a terepmintás egyenruhát viselni. Azt is elárulta az interjúban, hogy a társai nagyon befogadóak és tisztelettudóak voltak vele szemben. Elmondása szerint a célja, hogy példát mutasson, de szeretné megtudni azt is, hogy belőle mit tud kihozni a katonaság.

>

Patai Anna

A napokban lett 25 éves a Megasztár egykori felfedezettje Patai Anna, aki hamarosan anyai örömök elé néz. Az énekesnő már 39. hétben jár, és szerencsésnek érzi magát, mert nagyon jól viseli a terhességet, sőt nagyon energikus és pörgős kimama.

Elárulta, hogy rendszeresen konzultál orvosával, hogy ne legyen semmi gond, ráadásul már egy saját rutint is kialakított, amiben természetesen az orvosa által megfigyelt étrend is beletartozik. Az énekesnő elárulta, hogy imád enni és minden is megenne legszívesebben, azonban a terhesség során semmit nem hízott, csak a baba súlya rajta a plusz. A várandósság alatt folyamatosan dolgozott, koncertezett, televízióban szerepelt, sőt még műsorvezetőként is kipróbálta magát. Patai Anna és férje mindenképpen apás szülést szeretnének, a kismama szerint ez erőt fog neki adni a szülés közben.

Molnár Anikó

Molnár Anikót már sokféleképpen láthattuk az elmúlt 20 évben, másfél évvel ezelőtt pedig új dologba kezdett: felnőtt tartalmú képeket és videókat tölt fel magáról az internetre. Néhány hónap alatt akkora rajongótábora lett, amivel korábban még ő sem számolt.

A tartalomgyártás megváltoztatta a modell egész életét, ám a világhálón bőven akadnak furcsa figurák, egyikükbe nemrég bele is futott. Kapott egy üzenetet, amiben egy férfi 20 millió forintot ajánlott neki egy vacsoráért. Bár nem hitt neki, a rejtélyes hódoló nem adta fel és hónapokig könyörgött a vacsoráért. Molnár számára továbbra is hihetetlennek tűnt a felajánlás, de mégis hajtotta a kíváncsiság.

Sejtette, hogy átverésre számíthat, ezért komplett tervvel készült. Helyette egyik barátja ment el a megbeszélt helyszínre, ahol senkit sem talált, így a 20 millió forintos vacsorából végül csak egy baráti falatozás lett, a rejtélyes férfi pedig letiltotta őt. A modell azt mondja, még mindig vár az igazira és szeretné, ha jövendőbelije támogatná karrierjében és akár közösen gyártanák a felnőtt tartalmakat.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: Tv2)