Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Nagy Sándor

Nagy Sándor arra törekszik, hogy megtalálja az egyensúlyt a magánélete és a munkája között. A 44 éves színművész már két éve egyedül él, de elmondása szerint ezt is megtanulta kezelni. Elárulta, hogyan viszonyulna ahhoz, ha nem lenne családja.

„Gondolatban elmentem a falig, hogy mi lesz akkor, ha soha nem lesz se családom, se gyerekem. Arra jutottam, eldönthetem, hogy kimegyek a garázsba és felkötöm magam, vagy próbáljam meg élvezni az életet így is. Az utóbbit választottam. A garázs plafonja nagyon alacsony...” – mondta viccesen Geszti Péternek az Adom a napom című műsorban a színművész. 

Vecsei H. Miklós

Meglepő beszámolót tett közé Vecsei H. Miklós arról, miért nem tudott megjelenni egy fellépésén. Tegnap ugyanis hiába várták a Várlak Fesztiválon, ő nem is tudott arról, hogy ott kellett volna lennie.

„Kedves Barátaim! Sok üzenetet kaptam, hogy miért nem jelentem meg ma a Várlak Fesztiválon... ennek az az egyszerű oka, hogy senki sem keresett meg soha a szervezők közül. A ma estére általuk hirdetett fellépés ezért nem elmarad, hanem sosem volt róla szó. Persze, ezer örömmel megyek hozzátok, ha hívtok. Mindig megtisztelő és valóban öröm és különös élmény a találkozások legtöbbje, de ez most rajtam kívül álló dolgok miatt egyelőre nem történhet meg. A szervezők biztosan félrekommunikáltak házon belül valamit, remélem, a közeli jövőben valamilyen formán pótolhatjuk az elmaradt találkozást. Még egyszer elnézést, ha valaki miattam/miattunk érkezett! Szeretettel: H.” – írta Vecsei a Facebook-oldalán, amelyet a Blikk szúrt ki. 

Ulmann Mónika

A Sztárbox párosítása nem könnyítette meg Ullmann Mónika helyzetét: vasárnap este ugyanis két fia száll ringbe egymás ellen, hiszen vérszerinti gyermeke, Miller Dávid ellenfele Ullmann Mónika sorozatbeli fia, Varga Ádám lesz, aki az RTL vadonatúj napi sorozatában, a Pokoli rokonokban fog feltűnni.

„Én nagyon szeretnék egy sportszerű, korrekt mérkőzést látni. Ennyi az én vágyam, és aztán győzzön a jobbik. De nyilván, a szívem a saját fiam fele húz kicsit jobban” – mondta Ullmann Mónika a Fókusznak.

Henry Kettner

Pápai Joci után egy újabb versenyző, Henry Kettner jelentette be, hogy nem tud ringbe szállni a Sztárboxban. Az influenszer a Fókuszban árulta el, hogy visszalép a Sztárboxtól. Ő ráadásul a szeptember elsején, most vasárnap induló nyitó mérkőzés egyikén mérkőzött volna meg Noszály Sándorral. Hogy ki lesz a teniszező új ellenfele, azt a következő napokban közli az RTL. 

„Egy orvos elküldött nyakigerinc-MRI-re, hátha onnan sugárzik ki a fájdalom. Sajnos igaza lett. Három csigolyámból a nyakamban sérv lett, az egyik nagy, és azt mondták, teljesen kizárt, hogy bokszoljak” – nyilatkozta Kettner. 

(Borítókép: Henry Kettner. Fotó: Szabó Réka/Index)