Hírösszefoglalónkban még: 15 év után visszatér a képernyőre Dömsödi Gábor, újra elvonókúrára megy Molnár Gusztáv, ruha nélküli fotót készített Peller Annáról egy őrült rajongója.

Dömsödi Gábor

Dömsödi karrierje új lendületet vett időskorára: amellett, hogy sikeresen viszi YouTube-műsorát, most a tévé képernyőjére is visszatér. Bár korábban maga nyilatkozta, hogy már nem akar visszatérni a képernyőre, most mégis igent mondott a Fórum című esti műsorra, ahol a szeptember 2-i és 16-i héten lesz látható az ATV képernyőjén. 

„Valóban nem vágytam vissza a tévébe, nem is számoltam már vele. Ugyanakkor ilyet még nem csináltam, és hajtott a kalandvágy, ami még mindig megvan bennem. Speciális élő műsor, ahol megosztják a gondolataikat a világgal az emberek. A saját gondolataimra már kevésbé vagyok kíváncsi, de itt mások lesznek, és ez érdekel” – mondta a műsorvezető a Blikknek. Dömsödi egyébként minden nap felutazik majd a nógrádi Bokorról az élő adásokra.

Peller Anna

Peller Anna élő adásban borult ki az RTL Reggeliben, miután egyik rajongója bizarr fotót küldött neki. Mint kiderült, az illető mesterséges intelligenciával alkotta meg a képet, amelyen a műsorvezetőtő meztelenül ábrázolta a fűben.

„Ez egész kedves... én ennél bizarrabb fotót kaptam. Volt egy őrült rajongóm, és megcsinálta azt, hogy én meztelenül fekszem a fűben, egy fűszál van a számban, persze, nem az én testemmel. Bár nagyon kedves, hogy azt a testet képzelte oda nekem” – mesélte a durva élményéről a műsorvezető, aki szerint, ha ezt valaki látja, azt hiheti, hogy valóban ő van a képen. 

Molnár Gusztáv

Egy korábbi hírösszefoglalónkban mi is beszámoltunk róla, hogy borzasztó állapotban találtak rá Molnár Gusztávra az utcán. A Mi kis falunk korábbi sztárját azóta kórházba szállították, és a hírek szerint innen ismét egy rehabilitációs intézetbe kerülhet. 

„Már intézem neki az elvonókúrát, ahova akkor megy, amikor letelik ez a kritikus időszak. Már nagyon bánja, ami történt, változtatni szeretne az életén: élni akar és az a nagy álma, hogy egyszer a szerelmével közös családban éljen boldogan, egészségesen” – árulta el egy barát a Blikknek.

Puskás Peti

Az énekes megmagyarázta, hogyan lehetséges, hogy a TV2-n és az RTL-en is feltűnik a most következő őszi televíziós évadban: 

„Nagyon egyszerű a válasz. Pár hete ért véget a Való Világ. Előtte is sok műsort vezethettem már az RTL-en, de azért mégiscsak ez a Sztárban sztár All Stars, amelyben emlékezetes produkciók voltak eddig is. Legalábbis, amikor emlegetem, akkor sokaknak eszébe jut az első Tina Turner, vagy az első Freddie Mercury. Az RTL-en főként műsorvezetőként mutatom meg magam, itt pedig előadóművészként térek majd vissza”– mondta az Indexnek az X-Faktor korábbi mentora. 

(Borítókép: Puskás Peti. Fotó: Németh Kata/Index)