Kárpáti Rebeka annak idején dráma tagozatos középiskolába járt, de akkor nem tanult tovább ezen a vonalon. Most viszont felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, így hamarosan új karrierbe kezdhet.

Kafi Rea Milla

Kafi Rea Milla, akit az Ázsia Expressz előző évadában ismerhettek meg a nézők, 14 éves korában édesanyja segítségével, emberkereskedők közreműködésével indult el a világba, hogy megússzon egy kényszerházasságot, amit a saját édesapja akart rákényszeríteni.

„Apukám nem is akart minket. Elhagyta anyukámat amikor én három éves voltam, azért, mert ő fiú gyerekeket szeretett volna.”

Ennek ellenére néhány évvel később a lány apja fejébe vette, hogy eladja őt különböző javakért. „A szomáliai hagyományokban az van, hogy ha egy szomáliai lányt szeretnél elvinni feleségül, mindig kell fizetni érte valamit. És ő szeretett volna valamit kapni. És akkor valaki kérte tőle a lánya kezét és adna cserébe pénzt vagy állatokat, és ő elfogadta ezt, mert ha már nem voltunk hasznosak, akkor legalább tudunk valamit adni neki" – meséli a modell, aki azóta Magyarországon talált új hazát. Az Ázsia Expressz forgatása alatt előfordult, hogy éppen a múltjából merített erőt. „Amikor tényleg az embernek van nagy motivációja, valami, ami előre tud vinni, az nagyon sokat számít. Itt is meg kellett találni azt, ami motivál engem.”

Kafi Rea Milla most épp az esküvőjét tervezi magyar vőlegényével Patrikkal, az ifjú pár szeptemberben áll oltárhoz. A modell lány már nagyon várja a nagy napot, az egyetlen szomorúsága, hogy a családja nem lehet majd ott vele.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka ősztől újra iskolapadba ül, ugyanis felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. A műsorvezető és modell elárulta, hogy 18 évesen drámatagozaton végzett, ám akkor nem tudott továbbtanulni, mert dolgoznia kellett.

Kárpáti Rebeka azóta tévésorozatban és színpadon is játszott, de mindig azt érezte, hogy a szakma iránt érzett tisztelet miatt hivatalosan is el kell végeznie a színészképzést. Kifejtette, hogy a színészettel kapcsolatos tervei és álmai között nem szerepel, hogy hatalmas sztárrá váljon, mivel szerinte „nagyon telített a piac", és rengeteg olyan színészt lát, akik a tehetségük ellenére nem kapják meg a nekik járó elismerést.