Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Dombóvári István már öt éve él boldog házasságban, és két gyermek apukája. A humorista azonban nem beszél vagy mutat túl sokat privát szférájáról, most is csak unszolásra osztott meg egy közös képet ritkán látott feleségével.

"A feleségem szerint házasság, 2 gyerek ide vagy oda, csak akkor vállalom fel őt igazán, ha időnként teszek ki az instámra közös képet. Nem akarok balhét, úgyhogy itt van:" – poénkodott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dombóvári István (@dombipisti) által megosztott bejegyzés

  • Gelencsér Tímea egy elképesztő mozdulattal rúgta be a nyár utolsó napjait, és az biztos, hogy a műsorvezető topformában van. Bár a versenyzést már abbahagyta, azért a kondi mellé még mindig befér egy kis akrobatika is.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

  • Beyonce ugyan nem szokta rejtegeni az adottságait, de most egy olyan csipkeszerű, között költeményben pózolt, hogy félő, mellei egyszer csak kiesnek a textil nem túl erős szorításából. Sokat nem fűzött hozzá a látványhoz, csak egy fehér szívecskével jelezte, hogy mennyi szeretet elfér egy ekkora...dekoltázson.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

  • Kendall Jenner tankolni ment, és ahogy minden átlagos középamerikai háziasszony teszi ezt egy hétvégi napon, egy tűzpiros testhezálló dresszben kapta kézbe a csövet. De legalább tele kérte.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés

(Borítókép: Beyonce. Fotó: Getty Images)