Pamela Anderson, a legendás Baywatch sorozat egyik legismertebb sztárja, nem vesz részt az új Hulu-dokumentumfilmben, mivel a jelenlegi és jövőbeli projektjeire koncentrál.

Pamela Anderson, a Baywatch sorozat egyik legikonikusabb szereplője, úgy döntött, hogy nem vesz részt az új Hulu-dokumentumfilmben, amely a világhírű sorozat történetét dolgozza fel. A After Baywatch: Moment In The Sun című négyrészes dokumentumsorozat a Baywatch sztárjainak visszaemlékezéseit és kulisszatitkokat mutat be, de a rajongók csalódottan vehetik tudomásul, hogy a szőke bombázó nem lesz köztük.

LaDbible jelentése szerint Anderson, aki CJ Parker szerepében vált világszerte ismertté, nem kíván visszatekinteni a múltjára. Bár a Baywatch kétségtelenül nagyban hozzájárult a színésznő karrierjéhez, egy bennfentes elárulta, hogy a kanadai származású amerikai színésznőt most inkább a jelenlegi és jövőbeli projektjei foglalkoztatják.

A hírek szerint a színésznő több nagy projektben is részt vesz, köztük a The Last Showgirl című filmben, amelynek premierje a jövő héten lesz a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon. Emellett a Csupasz pisztoly film ötödik részében is szerepel, amely 2025-ben kerül a mozikba.

Bár a rajongók örömmel látták volna Pamela Anderson-t az új Baywatch dokumentumfilmben, a nézőknek más ikonikus szereplők titkai nyújtanak majd izgalmas pillanatokat. A dokumentumfilm már elérhető az amerikai nézők számára a Hulu-n, az Egyesült Királyságban pedig idén ősszel lesz látható a Disney+-on.

(Borítókép: Pamela Anderson. Fotó: Getty Images)