Brad Pitt és George Clooney legújabb filmje, a Két magányos farkas című akció-vígjáték, négyperces álló ovációt kapott a Velencei Filmfesztiválon, ahol a két szupersztárt hatalmas rajongói tömeg fogadta.

Brad Pitt és George Clooney legújabb filmje, a Két magányos farkas vasárnap este debütált a Velencei Filmfesztiválon, ahol a két hollywoodi ikon hatalmas ovációt kapott a közönségtől. Az esemény több mint 30 perces késéssel kezdődött, de a várakozást feledtette az a hihetetlen hangulat, amely a fesztivál helyszínén uralkodott. 

Brad Pitt és George Clooney érkezésekor a közönség tombolt, amikor a színészek beléptek a színházba, egy hatalmas „Buonasera!” kiáltással üdvözölték a rajongókat, akik izgatottan kiáltoztak vissza, remélve, hogy a két sztár észreveszi őket.

Azonban nem minden ment zökkenőmentesen. A jegy nélkül érkezett rajongók tülekedtek, hogy helyet találjanak, és néhányat ki kellett vezetni a teremből, amikor a film már elkezdődött.

Amikor a vetítés véget ért, Brad Pitt és George Clooney átölelték egymást, majd Sade Smooth Operator című dalára táncoltak. George Clooney ekkor feleségéhez, Amal Clooney-hoz fordult, és megcsókolták egymást, mielőtt mindketten lesétáltak a színház erkélyéről, hogy üdvözöljék az ujjongó rajongókat.

@varietymagazine George Clooney and Brad Pitt hug it out and dance during the 4-minute standing ovation for #Wolfs ♬ original sound - Variety

A négyperces ováció talán rövidebb volt, mint amire Brad Pitt és George Clooney hatalmas népszerűsége alapján számítani lehetett, de a fesztivál szervezői valószínűleg örültek, hogy a közönség végül elhagyta a helyszínt, tekintettel a premier késői kezdésére és a kaotikus helyzetre.

Brad Pitt mindössze két nappal azután érkezett Velencébe, hogy volt felesége, Angelina Jolie bemutatta legújabb filmjét, a Maria-t, amely szintén nagy sikert aratott. Bár a két sztár válása még mindig gyakori téma a médiában, sem Brad Pitt, sem Angelina Jolie nem említette a fesztiválon hosszú ideje húzódó személyes vitáikat.

Az Apple Original Films által készített akció-vígjátékban Brad Pitt és George Clooney két profi bérgyilkost alakítanak, akik kénytelenek együtt dolgozni egy munka miatt. A filmben Amy Ryan, Austin Abrams és Poorna Jagannathan is szerepelnek.

Egy nemrégiben adott interjúban George Clooney és Brad Pitt a GQ magazinnak nyilatkozva a hosszú távú barátságukról és Hollywood mai állapotáról beszéltek. 

Régebben a filmstúdiók tudatosan építették a sztárokat.

Akkoriban egy színész több filmben is szerepelt egy stúdió égisze alatt, és volt egy átfogó terv a karrierje alakítására. Ma ez már nem feltétlenül így van, és nehezebb egy filmet eladni pusztán egy sztár népszerűségére alapozva.”

A Variety beszámolója szerint velencei premier után a Két magányos farkas szeptember 20-tól lesz látható a mozikban, majd szeptember 27-én debütál az Apple TV+-on.

(Borítókép: Brad Pitt és George Clooney)