Molnár Gusztáv ismét felvette a harcot az akoholfüggőséggel, a leszokásban pedig többen is segítik. A színészt egyelőre cseppet sem érdekli a karrierje, minden erejével a gyógyulásra próbál koncentrálni.

Mint arról korábban a Velvet is beszámolt, Molnár Gusztávot a múlt héten sokkoló állapotban, az utcán fekve szúrta ki egy járókelő, mielőtt a színészt mentő szállította volna kórházba. Molnárról köztudott, hogy korábban súlyos problémái voltak az alkohollal, ami miatt tavaly 265 napot egy komlói rehabilitációs központban is eltöltött. Az elvonó ellenére egy barátja szerint a színművész sosem hagyott fel az ivással, a múlt heti botrányos fotó megjelenése után pedig ismét segítséget kért.

A durva visszaesésben feltehetőleg több minden is közrejátszott, például hogy szakítottak a barátnőjével. Bár az okokat ennél jobban nem firtatta, a Naphire.hu felkeresésére Molnár Gusztáv kifejtette, hogy a legfontosabb feladatának jelenleg az önmagával való küzdelmet tartja, azonban tele van reménnyel, hiszen akad valaki az életében, aki mindenben támogatja őt.

„Mindig kifelé figyeltem, és azt néztem, mit várnak el tőlem. Most igyekszem befelé figyelni, és soha nem kaptam annyi szeretetet életemben, mint az elmúlt pár napban. Csak a jóra figyelek, és arra, hogy végre megszabaduljak a démonjaimtól. Sok ezren küzdünk ezzel ebben az országban. Sok olyan ember van itt, akit senki sem látogat. Nekem van valaki, aki minden nap bejön hozzám. Tudok szeretni és szeretve érzem magam.

Nem érdekel a karrierem, és az sem, mi lesz. Szeretnék megtanulni szeretve lenni, engedni, hogy szeressenek.

Ez most a munkám. A cikkek meg azért vannak, hogy az emberek elüssék a szabadidejüket. Hálás vagyok, hogy van időm találkozni saját magammal. A legnagyobb harcot nem a világgal és a médiával vívom, hanem magammal, de már nem egyedül” – fogalmazott Molnár Gusztáv

Ez is érdekelheti: 

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)