Mai hírösszefoglalónkban még: Liptai Claudia családjáról mesélt, Till Attila elsírta magát egy forgatáson, kiderült, miért utasította vissza Bereczki Zoltán a Sztárban Sztár All Stars felkérését.

Liptai Claudia

Liptai Claudiát számod szerepben láthatjuk, hiszen nem csak színésznő, de műsorvezető és médiasztár is, ám számára a legfontosabb két szerep az anya és a feleség. A hot! magazinnak abból az alkalomból mesélt magánéletéről, hogy nagyobbik lánya, Gesztesi Panka nemrég betöltötte a 18. évét, ami sok szülőnek felfoghatatlan mérföldkő.

„Azt sem tudom még felfogni, hogy gyerekeim vannak. Mert a mai napig képes vagyok a fejemben tizenhét éves lenni, aki még egyáltalán nem is gondolt erre" – mesélte a lapnak. Hozzátette anyaként számára az egyik legfontosabb, hogy utat mutasson a gyerekeinek.

Mindig úgy gondoltam, hogy nem erőltethetem rá a lányomra, amit én szeretek. Csak tovább szerettem volna adni neki azt, amit én is fontosnak tartok.

Liptai arról is mesélt, hogy bár náluk is vannak keményebb pillanatok, és csaták, alapvetően nagy harmóniában élnek, amihez az is hozzájárul, hogy nem haragtartó típus.

„Nem ismerem ezt az érzést. Persze ideig-óráig tudok haragudni a férjemre vagy a lányomra. De ez a düh három perc alatt elmúlik. Olyan van, hogy valakivel nem szeretnék többé kapcsolatban lenni egy konfliktus miatt, de akkor sem tartok haragot."

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltánt sokan hiányolják a Sztárban Sztár All Stars versenyzői közül, hiszen nagy kedvence volt a műsornak, amelynek az első évadát ő nyerte meg 2013-ban. Mindenki azt várta, hogy korábbi győztesként ott lesz a legjobbak között, ám a színész-énekes nem fogadta el a felkérést.  

A Best magazin arról ír, hogy aTV2 a Sztárban Sztár minden korábbi győztesét megkereste, de végül csak hárman, Pál Dénes, Szabó Ádám és Gubik Petra kerültek a mezőnybe, a többiek nem vállalták a feladatot.

Az énekes és menedzsmentje nem kívánta kommentálni a lapnak, hogy miért nem vállalta a felkérést, de állítólag a magyarázat egyszerű: Bereczki életébe egyszerűen nem fért volna bele a teljes hétvégét igénybe vevő műsor, hisz a művésznek már így is tele van a naptára.

Till Attila

Kamerák előtt fakadt sírva Till Attila az Ázsia Expressz forgatásán, pedig ilyen a 30 éves karrierje során még soha nem történt vele. Rengeteg dráma és megható történettel találkozott már, de most annyira megrendült az első vendéglátói rossz életkörülményein, és annyira elérzékenyült el a segítőkészségükön, hogy nem tudta visszatartani a könnyeit.

„Tényleg azt tapasztaltuk, hogy mennyire sok a jó ember. Alapvetően amiatt pityeredtem el az első szállásunkon. Ő nem volt annyira rossz módú, de az nagyon megrendített, ahogy külön nekünk csinált vacsorát, hogy hozta a kávét. Az odaadás, a szeretet, ami meghatott, amelyben azért nincs nagy csoda, hiszen mindannyiunknak erre van szüksége – vallotta be a műsorvezető  aki  azt is elárulta, hogy alapvetően nem egy sírós fajta, így kicsit ő is meglepődött, hogy előtört belőle az érzelem. 

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs körül újra kitört a botrány, miután nagyon elvetette a sulykot a kedd reggeli rádióadásban. A rádiós-tévés műsorvezető elmesélte, hogy előző éjszaka egy kutya ugatása miatt nem tudott pihenni, ezért egy idő után megfordult a fejében, hogy elteszi láb alól a négylábút. ”Azt mondtam először úgy volt vele, hogy kimegy és fejbe lövi, aztán folytatta…

…, hogy ma, ha hazamegy, ketaminos hússal kedveskedik majd a kutyának

– idézte fel a rádiós szavait egy felháborodott hallgató, írja a Bors.

Még ha nem is gondolta komolyan, megnyilvánulása rengeteg embert, köztük az állatvédőket is kiakasztotta.

A Blikk már arról ír, hogy a műsornak jelezte egy hallgató, hogy feljelentette őket a NMHH-nál. Ezért a szerdai adásban külön blokkot is szenteltek a témának, amiben arról beszéltek, hogy Sebestyén természetesen csak viccelt, és a nemalvás miatt kicsit túltolta a dolgot. A feljelentőt is elérték telefonon, és egy kulturált vita után végül a férfi úgy döntött, visszavonja a feljelentést.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Kaszás Tamás)