Hírösszefoglalónkban még: Rákóczi Feri könnyek között búcsúzott el 16 éves lányától.

Rákóczi Feri

Az édesapa csütörtök reggel a Rádió 1 Balázsék című műsorában vallott érzéseiről, hiszen mostantól egy éven át körülbelül két és fél havonta láthatja majd kamasz lányát, Pannát.

„Tegnap elutazott a nagylányom, és csak jövő nyár elején jön haza. Kimentünk a reptérre. Egy férfi isten voltam, tartottam magam, keményen. Egy bizonyos pillanatig. Mondtam a nagy okosságokat, amit annak gondoltam egy egyéves útra… Aztán elérkezett a pillanat, amikor nem mehettem tovább. Álltak a kapunál. Nagy ölelkezés, és mint a megáradt Duna, akkora mennyiségű könny tört ki belőlem. Erre is számítottam. Panna mondta, hogy mindennap fog hívni, de mondtam neki, hogy ezt még a könnyeim alatt sem hiszem el. Ő is sírt, de ő azért visszafogottabban. Ez most életem traumája, hogy Muki elmegy. Egy papírzsepi volt nálam, azt már használhatatlanra sírtam” – szúrta ki a Blikk a rádiós vallomását. 

Kiss Ádám

Kiss Ádám könnyedén viccelődik bármilyen témával, de az Adom a napom forgatásán már az első percekben átléphetett egy határt. A humorista egy viccesnek szánt megjegyzéssel kezdte a műsort, amelyben a női szerepeket sérthette, ezzel már a nyitójelenetben túllőhetett a célon.

Gyertek be szerény hajlékomba, nem kell levenni a papucsot. Majd a feleségem felporszívóz. Ezért van.

– idézi a story.hu Kiss Ádámot.

Nagy Feró

A Beatrice frontembere több mint negyven éve él boldog házasságban a második feleségével. A kapcsolatuk azonban nem indult zökkenőmentesen: a Kossuth-díjas zenészt ugyanis nagyon zavarta, hogy Ágnes húsz évvel fiatalabb, 16 éves kamaszlány volt. Nagy emiatt gondolni sem mert arra, hogy bensőséges kapcsolat alakulhat ki köztük, ám a tinilány nem adta fel, és udvarolni kezdett a rockernek. Minderről a Beköltözve Hajdú Péterhez új adásában vallott, amelynek premierje pénteken 19 órától lesz a Frizbi TV YouTube-csatornáján – számolt be a Blikk.

„Gyönyörű kis csaj volt, de engem abban az időben mindig zavart a korkülönbség, mert akkoriban majdhogynem pedofíliának tekintettek, ha húsz évvel fiatalabbal jártál. A szerelem viszont ilyen, nem számít a kor” – mondta a zenész, aki egy ideig ellenállt a kísértésnek, ám végül eljött a pillanat, amikor megadta magát.

„1981-ben ismertem meg, járt a koncertekre, és ahányszor megláttam, mindig arra gondoltam, hogy róla sajnos lemaradtam. Minek erőlködjek, amikor ő 16 éves, én meg 36? Ebből nem lehet semmi. Ágnes viszont állandóan odajárt hozzánk, már a lakótelepre is. Ahányszor ránéztem, úgy voltam, én meggyömöszölöm ezt a csajt, nem érdekel, hány éves és én hány éves vagyok. Három hónapig türtőztettem magamat, aztán egyszer csak feljött hozzám, kinyitottam a szemem, majd azt mondtam: gyere, itt már nincs mese!”

(Borítókép: Nagy Feró. Fotó: Karip Tímea/Index)