Megdöbbentő őszinteséggel vallott a titkairól és édesapja tragikus haláláról Zámbó Krisztián.

A TV2 Titkok Ramónával legújabb vendége Zámbó Krisztián volt, aki rengeteg részletet árult el az életéről. Többek között elmondta, hogy a szakmai sikerek ellenére sokszor érez űrt a lelkében, amit Takács Zsuzsival való kapcsolata sem mindig tölt ki. A lánnyal a kisebb-nagyobb hullámvölgyek és szakítások ellenére már 15 éve van együtt, jelenleg jegyben járnak. Mindeközben Takács Zsuzsi úgy érzi, hogy az anyaságra is készen áll, sőt úgy véli, mindketten megértek arra, hogy családot alapítsanak.

A párkapcsolatán kívül a műsorban Zámbó édesapja, a Király is szóba került, akivel kapcsán az énekes elárulta, hogy a szülei válását követően hozzá költözött, abba a házba, ahol aztán 2001-ben megtörtént a tragédia. Jimmy haláláról azóta is rengeteg legenda kering, Zámbó szerint például egy akta is létezik a történtekről, amelynek a titkosítását a pletykák szerint 2026-ban oldják fel. Édesapja munkássága, élete és tragédiája saját bevallása szerint naponta kísért Zámbó Krisztián életében. Mint mondta, ő maga sosem akart híres lenni, ám a sajtó később „őt is bedarálta” és hamar az újságok címlapján találta magát.

Sztárban sztár All Stars

A Sztárban sztár All Stars versenyzői már készen állnak, hiszen hamarosan jönnek a párbajok és szinte kizárólag a nézőkön múlik, hogy ki marad talpon a versenyben. A műsorban nem akármilyen párosok küzdenek meg egymással: Tóth Gabi és Trap Kapitány, Peter Srámek és Kiss Ernő Zsolt, Szabó Ádám és Keresztes Ildikó, Király Linda és Hevesi Tamás, Zámbó Krisztián és Opitz Barbi, Oláh Ibolya és Gubik Petra. Az énekesek már gőzerővel próbálnak és készülnek a hétvégén induló megmérettetésre, amelynek során soha nem látott produkciókat adnak elő. 

Molnár Ramóna

Tizenhárom hölgy szállt harcba a Magyarok Világszépe versenyben, amelyet Fásy Ádám és családja már több mint 30 éve rendez meg. A karcagi döntő előtt hozzáértő kezek segítségével szépültek a lányok, akiknek többek között egy-egy falatnyi bikiniben kellett a zsűri előtt vonulniuk. Az ítészek között helyet foglalt a 2005-ös nyertes, Proksa Szandra, valamint a tavalyi győztes, Nánási Dorottya is, akinek az este végén meg kellett válnia a koronájától. A győztes végül a 17 esztendős Molnár Ramóna lett, aki a koronán kívül egy több millió forintos autóval gazdagodott, valamint ő képviselheti hazánkat a decemberi Miss Intercontinental világversenyen.

(Borítókép: Zámbó Krisztián. Fotó: Papajcsik Péter/Index)