Jennifer Lopez szenzációs ruhában jelent meg Ben Affleck új filmje premierjén a Torontói Filmfesztiválon.

Jennifer Lopez ismét megmutatta, hogy igazi díva, amikor megjelent exférje, Ben Affleck új filmje, a Száguldó bomba premierjén a 2024-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

Az 55 éves énekesnő és színésznő egy figyelemfelkeltő, teljesen nyitott oldalú ruhában tündökölt, amelyet mindössze három fekete masni fogott össze, nyitott orrú magassarkúval és Hassanzadeh ékszerekkel párosítva. A színésznő Tamara Ralph diszkógömb ihlette ruhája merész választás volt, amit a közönség és talán Ben Affleck sem hagyott figyelmen kívül. A DailyMail szerint Jennifer Lopez fehérnemű nélkül viselte ezt a látványos ruhát, amit nehéz volt nem észrevenni a vörös szőnyegen. 

A színésznő, aki ugyancsak szerepel az Anthony Robles életét bemutató Száguldó bomba című filmben, amelyet Ben Affleck rendezett, a DailyMail beszámolója szerint Jennifer Lopez válása közepette is teljes mértékben a filmre koncentrált, és nagy büszkeséggel beszélt a projektben való részvételéről:

Ez egy igaz élettörténet, amely nagyon inspiráló, és büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek.

A premier során Anthony Robles is megosztotta, hogy nehéz volt feldolgoznia saját fájdalmas élményeit a filmhez, de hozzátette, hogy a film üzenete erőteljes: „Mindegy, mivel birkózol, le tudod győzni. Megállíthatatlan lehetsz.”

A beszámoló szerint a Torontói Filmfesztiválon Jennifer Lopez alakítását vastaps fogadta, és a színésznő számára nagy visszatérés volt ez a vörös szőnyegen.

(Borítókép: Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)