Mai hírösszefoglalónkban még: Zámbó Árpy állítja, soha egy forintot sem látott Jimmy jogdíjaiból, Fábián Anita lánya, Keveházi Lili sok mindent csak most tudott meg az apjáról.

Zámbó Árpy

Zámbó Jimmy testvére szerint sokszor megkapja azt a kritikát, hogy elhunyt fivére örökségéből él, de állítása szerint ez teljesen téves feltételezés. Most egy exkluzív videós interjúban mondta el a Borsnak, hogy soha nem élősködött testvére hagyatékán és emlékét a legnagyobb tisztelettel közvetíti.

„Két évtized és még pár év úgy gondolom, hogy nagyon sok idő és úgy vélem, hogy a testvérem nem érdemli a bántást már. Az, hogy valaki az emlékét ápolja és őrzi, főleg úgy, hogy az a testvére, az nem baj” – szögezte le Zámbó Árpy, majd így folytatta: 

„Névtelenül könnyű mocskot dobálózni a kommentekben, csak nem értem miért mi vagyunk az elszenvedői. Ránk szegezik azt, hogy meg akarunk élni a testvéremből, holott azt senki nem jegyzi meg, hogy hány énekes, kiadó és nagy produkciókat, filmeket és sorozatokat gyártó cégek milliókat zsebelnek a mai napig Jimmyből” – utalt többek között az RTL A Király című sorozatára, amelyben szerinte súlyosan félreértelmezték megboldogult testvére jellemét. 

Keveházi Lili

Keveházi Lili édesanyja, Fábián Anita mellett nőtt fel, ezért nem meglepő módon kettejük kapcsolata nagyon szoros. A fiatal lány azonban nemrég az édesapjával, Keveházi Gáborral is közelebb került egymáshoz, és együtt töltöttek egy különleges utazást Görögországban. Keveházi Lili számára a közös nyaralás új kaput nyitott édesapja megismeréséhez, és reméli, hogy kapcsolatuk innen csak tovább erősödik.

„Pár napja jöttünk haza Zákinthoszról, ahol kettesben voltunk. Végre volt időnk egymásra. Apukám a korábbi munkásságáról, sikereiről is mesélt nekem, kíváncsian hallgattam a történeteit” – mondta el a Meglepetés magazinnak Keveházi Lili.

Úgy jöttem haza Görögországból, hogy sok dolgot tudtam meg róla. Szeretném, ha a kapcsolatunk tovább erősödne”

– fogalmazott a 18 éves lány, aki azért semmiképpen sem szeretne elköltözni édesanyjától.

Nagy Feró

Nagy balhé tört ki Őrbottyánban Nagy Feró miatt, miután a lakosok jelezték, hogy rettegnek az énekes két pulija miatt, miután a kutyák állítólag megtámadtak egy rollerező kislányt. A környéken most dúl a szomszédháború, az énekes szerint azonban a két eb csak szereti a rollerek hangját, és azért szaladnak oda, mert örülnek. A Beatrice frontembere úgy véli, a helyiek túlreagálják a helyzetet, hiszen kutyái csak boldogságukban ugatnak.

Örömükben ugatnak, nem támadólag!

– szögezte le ismét a Tények Plusznak a Kossuth-díjas énekes, majd hozzátette:

„Nem tudtam, hogy ők idegösszeroppanást kaptak attól, hogy nem támadta meg őket a kutya. (...) Egyet harapjál már legalább meg! Hát olyan híred van, hogy már az egész világ tudja, hogy te egy vérengző vadállat vagy”

(Borítókép: Nagy Feró. Fotó: Tövissi Bence/Index)