Selena Gomez most először beszélt arról, hogy egészségügyi problémái miatt képtelen lenne kihordani egy babát, és már elfogadta, hogy nem lehet saját gyereke.

Megrázó tényeket osztott meg magáról Selena Gomez a Vanity Fair magazin címlapinterjújában. Az énekesnő párja ugyan pár hónapja arról mesélt, hogy minden nap szóba jön köztük a családalapítás, ám most kiderült, ez nem lesz egyszerű.

Gomez a lapnak adott interjúban elárulta, hogy korábbi betegségei miatt kihívás számára az anyaság.

Erről még soha nem beszéltem, de sajnos nem tudnám kihordani a saját gyerekeimet. Rengeteg olyan egészségügyi problémám van, ami az én életemet és a baba életét is veszélyeztetné.

Ezt egy ideig gyászolnom kellett” – mondta. 

Gomeznél 2013-ban diagnosztizáltak lupuszt, később pedig veseátültetésre volt szüksége. Arról is nyilvánosan beszélt, hogy bipoláris zavarral küzd, az erre kapott gyógyszerek miatt már korábban is veszélybe került a teherbeesés lehetősége nála.

Az énekesnő most arról is mesélt, hogy nyitott az anyává válás alternatíváira, köztük az örökbefogadásra és a béranyaságra. „Nem feltétlenül így képzeltem el. Azt hittem, úgy fog történni, ahogy mindenki másnál... De áldásnak tartom, hogy vannak csodálatos emberek, akik hajlandóak a béranyaságra vagy az örökbeadásra, ami mindkettő hatalmas lehetőség számomra. Izgatottan várom, hogy milyen lesz ez az út, ami kicsit más lesz, de végül nem fog érdekelni. Az enyém lesz. Az én babám lesz.”

(Borítókép: Selena Gomez. Fotó: Getty Images)