Tökéletes munkát végeztek a maszkmesterek a Sztárban sztár All Stars idei évadának első adásaiban, a döbbenetes átalakulások után még a versenyzők is alig ismerték fel magukat az öltözőben.

Sztárban sztár All Stars

Világsztárok érkeztek hétvégén a Sztárban Sztár All Stars színpadára, persze mind-mind jól ismert, magyar előadók voltak. Természetesen a műsor jubileumi évadának zsűrije sem pihent egy percre sem pihent, csak úgy brillíroztak. Köztük Hajós András is, aki az előkészületek során elárulta, hogy nagyon várta már, hogy cukkolhassa Liptai Claudiát, hiszen már lassan 5-6 éve nem volt alkalma erre, pedig korábban jó pár évadot megéltek együtt.

Liptai Claudia arról is mesélt, hogy pontosan látja, Hajós mikor kezdi elveszíteni a figyelmét a műsor során, akadtak olyan idők is, amikor ezen összeszólalkoztak, azóta viszont már megtanulták kezelni egymást. A színésznő az értékelésnél igyekszik figyelembe venni, milyen sok munka is rejlik egy-egy produkció mögött, ha pedig valamihez egyáltalán nem tud hozzászólni, egyszerűen csak előveszi a tarsolyából a gyerekkori történeteit.

Hajós András azt is elárulta, „meg kellett nevelnie magát", hogy másodrangúként tudja kezelni az ő saját, személyes ízlését, ehelyett már arra koncentrál, hogy az otthon ülő nézők jól szórakozzanak. 

Stohl Andrást számtalan szerepben láthattuk már, ezúttal viszont újból a zsűritagok csapatát erősíti. Igyekszik nagy empátiával viszonyulni a versenyzőkhöz, hiszen ő maga is megtapasztalta, mennyi munkát kell egy nagyszerű produkcióba fektetni. A csapatban ott ül mellette Lékai-Kiss Ramóna is, aki korábban az ő előadásait értékelte, ezúttal pedig közösen pontozzák majd az énekeseket.

A Sztárban sztár All Stars maszkmesterek ezúttal is tökéletes munkát végeztek, olyannyira, hogy sok énekes még önmagát sem ismerte fel a tükörbe nézve.

A tavalyi évad győztese, Gubik Petra természetesen ezúttal is szó nélkül tűrte, hogy a szakemberek átalakítsák, és hasonlóan nagy változáson esett át Hevesi Tamás, aki már az első adásban nagyon nagyot villantott, Simándy Józseffé kellett átváltoznia. Szabó Ádám is megijedt először a tükörképét látva, különösen, mivel Teddy Swimsként rengeteg tetoválás borította és a testalkatán is bőven alakítani kellett.

Katona Ádám, a Sztárban Sztár kiemelt kreatív producere elárulta, hogy az idei évad több szempontból is nagyon különleges lesz, nemcsak azért, mert ezúttal a korábbi évadok résztvevői mérik össze magukat, hanem a megújuló szabályok miatt is. A versenyzőknek már az első adásban egy-egy párbajban kellett megküzdeniük egymással. A párbajokat tekintve teljes mértékben a nézők kezében volt a döntés, de természetesen a zsűri is fontos szerepet töltött be a műsorban, nekik ugyanis lehetőségük volt a reményzónába küldeni azokat a párbajt elveszítő versenyzőket, akiket mindenképpen szerettek volna tovább látni a műsorban.

Az új évad első, dupla adásában sajnos több versenyző is búcsúzott, szombaton Kiss Ernő Zsolt, Keresztes Ildikó, Opitz Barbara és Trap kapitány számára ért véget a műsor, míg vasárnap Völgyesi Gabi, Cserpes Laura, Puskás-Dallos Bogi és Sári Évi lettek a kiesők.

(Borítókép: A Sztárban Sztár legutóbbi évadjának zsűritagjai, Kökény Attila, Marics Peti, Kiss Ramóna, Tóth Andi, Papp Szabolcs. Fotó: Papajcsik Péter/Index)