A két műsorvezető barátsága az Ázsia Expressznek köszönhetően lett szorosabb.

Idén ősszel az Ázsia Expresszen kívül a Sztárban Sztár All Stars című műsorban is egyszerre szerepel a képernyőn Till Attila és Stohl András, előbbi műsorvezetőként, utóbbi pedig zsűritagként lesz látható. Bár jó kapcsolatot ápoltak, eddig nem volt lehetőségük csapattársakként megmérettetni magukat, ahogy azt tették a Fülöp-szigeteken játszódó kaland-realityben. Barátságukról most a hot! magazinnak nyilatkoztak, melyből kiderült, hogy mindig tisztelték egymás munkásságát, illetve a családjaik is jól kijönnek egymással, azonban nem szoktak külön találkozgatni.

„Évek óta egy tévénél vagyunk, de mivel rengeteget dolgozunk, nem volt alkalmunk csak úgy összefutni, mivel sokat forgatunk, családunk van. Ha fiatalok lennénk, tuti, hogy a legjobb barátok lennénk. Jelenleg csak az életformánk miatt nem töltünk együtt időt. Ezt azonban teljesen megváltoztatta az Ázsia Expressz, mert itt hosszú ideig össze voltunk zárva” – mondta Stohl András, aki különös titokról rántotta le a leplet Tilla személyiségével kapcsolatban. 

„Én nyomás alatt mindig iszonyatosan erősen győzni akarok, de Attila mellett megtanultam, hogy nem feltétlenül kell mindenáron akarni a győzelmet, mert anélkül is célba lehet érni.

Nekem ilyen szempontból nagy tanítómesterem volt, mert Tillától megtanultam az elengedést.

Emlékszem, napokig merengtem az erkélyen, amikor hazatértünk, annyira megviselt a kint látott nyomorúság, a nehéz emberi sorsok, a mélyszegénység, és nagyon hiányzott a feleségem, a gyermekeim, hogy szinte mindent átértékeltem a kint töltött idő alatt”

(Borítókép: Till Attila és Stohl András a Sztárban Sztárban. Fotó: Bodnár Patrícia/Getty)