Taylor Momsen a legkevésbé sem ártatlan külsővel gálázott a New York-i divathét egyik eseményén, és félmeztelenül állt a fotósok elé.

Taylor Momsen már régen kinőtt a fitos kislány szerepéből, ahogy megismerte a világ a Grincs című filmben. A gyereksztár, aki később 5 évig szerepelt a Pletykafészek című sorozatban is, mostanra inkább énekesnőként tevékenykedik, és a The Pretty Reckless nevű amerikai alternatív rockbandában énekel.

Külseje is követte ezt a változást, ám komoly lélegzetvisszafojtást eredményezett, amikor feltűnt a New York-i divathét egyik kísérőeseménye, a KidSuper's Funny Business Comedy Fashion Show vörös szőnyegén. Nem azért, mert bárki csillogó szuperszexi ruhát várna el a vadóc sztártól, hiszen rajongói megszokhatták már alternatív stílusát. Ám ezúttal komolyan emelte a tétet, és melltartó nélkül, mindössze két apró fekete tapaszt viselve állt a fotósok elé.

A fekete-fehér mintás kabát-nadrág kombó alól persze nem csak Momsen mellei bukkantak elő csaknem fedetlenül, de a szett megmutatta brutális hasizmait is, amelyeket bármelyik testépítő megirigyelhetne. Talán nem véletlen, hogy Instagram oldalán is megmutatta így magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Taylor Momsen (@taylormomsen) által megosztott bejegyzés

„Szűz tekintetek, mocskos kinézet és nagyszerű időtöltés" – írta a poszthoz Momsen, és talán valóban nem ártatlan tekintetekhez illett a látvány.

(Daily Mail)

(Borítókép: Taylor Momsen. Fotó: Getty Images)