Thomas Anders, a Modern Talking egykori énekese Budapestre érkezik, a koncertszervezőknek pedig nem mindennapi kéréseket nyújtott be. Privát sétát és borkóstolót kért a fővárosban.

Thomas Anders, a Modern Talking legendás énekese szeptember 14-én különleges koncertet ad a Budapest Parkban. A híres énekes nemcsak a fellépésére készül: már napokkal korábban Budapestre érkezik, hogy felfedezze a város nevezetességeit. Ráadásul néhány különleges kérést is megfogalmazott a szervezők felé.

Thomas Anders kérésére privát sétát szerveznek a számára a festői Duna-parton, ahol egy helyi idegenvezető Budapest történelmét és rejtett kincseit mutatja be naplementekor. Ezen kívül koncert közben a backstage-ben a város tehetséges fotóművészeinek képei díszítik majd  a teret, melyek a magyar főváros kevésbé ismert, de annál lenyűgözőbb oldalait ábrázolják.

Anders stábja sem marad ki a különleges élményekből: számukra exkluzív bor- és pezsgőkóstolót szerveznek, melynek kínálatát helyi borászatok és pezsgőpincészetek gondosan válogatott kínálatából állították össze.

Nem ő az egyetlen világsztár, akinek extra kívánságai vannak

Elton John, amíg aktívan turnézott, mindig egyedi virágcsokrot és különleges étlapot igényelt a koncertjei előtt. Beyoncé és Jay-Z rendszeresen saját séfet hoznak magukkal, hogy garantáltan friss és egészséges ételeket kapjanak. Madonna híresen sterilizált öltözőt szokott kérni, hogy elkerülje a különböző kórokozókkal való érintkezést. 

(Borítókép: Thomas Anders. Fotó: Budapest Park)