Hírösszefoglalónkban még: Szörényi Levente szerint nem áll többé színpadra az Illés, Opitz Barbi a mágia által kerülnek közelebb Istenhez, Lovas Rozi mélypontjáról vallott.

Szörényi Levente

Az Illyés Együttes legendás tagja, Szörényi Levente kijelentette, hogy nem történik majd meg az, ami tíz évvel ezelőtt a Tisztelgés koncerten, hogy a zenekar még élő tagjai a fellépő bandákkal együtt színpadra állnak és elénekelnek egy-két dalt.

„Akkor még egy-egy részben, három számra ki tudtunk menni Szabolccsal, Bródyval, a fiam és a zenekara pedig kísért minket. De erre már nincs semmi esély, már nem vagyok olyan állapotban, hogy fellépjek, nem vagyok húszéves!” – vallotta be Szörényi Levente a Blikknek.

Opitz Barbara

Az énekesnő Lékai-Kiss Ramóna vendége volt a Titkok Ramónával című műsorban, ahol többek között arról is beszélt, hogy mostanában egyre jártasabb a mágiában. 

„Február óta tanulom a mágiát. Spirituális területen belül ugye, több dolog is van, asztrológia, mágia, stb. Ezen belül a mágia az, ami engem érdekel. A mágiára úgy tekintünk mi, kezdő boszik, mágusok, hogy általa közelebb kerülünk Istenhez. Arról szól az egész, hogy az önmegvalósításban kiteljesedjünk” – mondta a korábbi X-Faktor-győztes a műsorban. 

Lovas Rozi

Lovas Rozi minap Geszti Péter vendége volt az Adom a napom műsorában. A színésznő többek között arról beszélt őszintén, hogy tavasszal testileg, lelkileg és mentálisan is besokallt, olyannyira, hogy mentő vitte el.

„Én azt most bátran elmondom, hogy én összezuhantam tavasszal. Tehát összeomlottam. Ledobtam az agyam a testem a pszichém az ékszíjat, és el kellett hagynunk egy előadást. Egyébként a fiúkkal, az Árvák című előadásunkat játszottuk volna, és az egy olyan időszak volt, amikor véletlenül – mert úgy alakult – két filmet forgattam egyszerre, véletlenül kitűztünk nagyon sok előadást, és nyilván ezek a munkák sem múltak el nyomtalanul” – vallotta be Lovas Rozi.

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv

Laky Zsuzsi és Dietz Guszti házassága válságba került. Az Ázsia Expressz miatti negatív kommentek rányomták a bélyeget a kapcsolatukra. A kommentelők Dietz viselkedésén háborodtak fel, aki többször az idegei többször pattanásig feszültek már a műsorban, ilyenkor pedig káromkodások közepette fakad ki és nem kíméli a feleségét sem. 

„Az egyáltalán nem érdekel, hogyan vélekednek rólam az emberek. Egyedül Zsuzsi miatt érzem magam kellemetlenül, mert tudom, hogy őt és az egész családját is nagyon megviselik a történtek. Három napja mosolyszünet van közöttünk az egész cirkusz miatt. A kommentelők megjegyzései rányomták a bélyegüket a mindennapjainkra, ahogyan a tévében látottak is. Bár én nem nézem a műsort, Zsuzsi sajnos követi az adásokat és olvassa a hozzászólásokat. Azután pedig megbeszéli az anyukájával a látottakat, amivel folyamatosan csak hergeli magát” – idézi a Story magazin Dietz Gusztávot, aki hozzátette, hogy fizikailag sosem bántaná a feleségét. 

„Nincs mentség a történtekre, undorítóan viselkedtem, úgyhogy megérdemlem a kialakult helyzetet. (...) Soha nem emeltem kezet Zsuzsira, sem pedig a gyerekeimre! Ezt kikérem magamnak!” – mondta.

(Borítókép: Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv. Fotó: TV2)