Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere körül egyre nagyobb a botrány: az énekes nemrég vallotta be, hogy házasságon kívül született egy gyereke, most pedig már egy felnőttfilmes sztár is felbukkant az ügyben.

Pár napja robbant a bomba, hogy a Foo Fighters mindig jófiúként és boldog családapaként aposztrofált frontembere mégsem annyira tisztességes. Dave Grohl egy Instagram posztban tudatta a világgal, hogy nemrég egy házasságon kívüli gyereke született, és esedezett családja bocsánatért. 

Grohl és felesége, Jordyn Blum 2003 óta voltak házasok, és három lányuk született, a most 18 éves Violet, a 15 éves Harper, és a 10 éves Ophelia. A megrázó hírek után azonnal elindultak a spekulációk, hogy ki lehet a negyedik, ismeretlen gyerek édesanyja, és az eset egyre csúnyább fordulatokat vesz. Képbe került ugyanis egy egykori felnőttfilmes sztár, a mára már bezárt, kissé bizarr God's Girls pornóoldal létrehozója, bizonyos Annaliese Nielsen.

A hölgy egykori lakótársa, Tyler Ammons a New York Postnak elmondta, hogy Nielsen szoros kapcsolatot ápolt Grohl-lal, és egyszer rájuk is nyitott, amikor a közös nappaliban a kanapén enyelegtek. A felnőttfilmes egyelőre határozottan tagadja a felröppent pletykákat, és azt állítja, mindössze egy rövid barátság volt kettejük között. (Jelentsen ez bármit is...)

(Borítókép: Dave Grohl és felesége. Fotó: Getty Images)