Új projektbe vág ebben a hónapban Azurák Csaba, aki idén öt éve nincs képernyőn. A TV2-t 18 év után hagyta ott, azóta főként kommunikációs munkákat vállalt.

Azurák Csaba nemrég a hot! magazinnak adott interjút, amelynek során elárulta, hogy jelenleg élete egyik legszebb időszakát éli. Megfogalmazódott benne, hogy a két lánya mellett nem szeretne olyan apuka lenni, aki lemarad a gyerekei felnőtté válásáról, így bár többször próbálták visszacsábítani a televíziózás világába, soha nem mondott igent egy felkérésre sem. 

„Több helyről is megkerestek, de nem éreztem azt, hogy nekem nagyon vissza kell mennem. Azóta voltam kommunikációs igazgató a Budapest Honvéd FC-nél, jelenleg kommunikációs tréningeket tartok, és konferenciákat vezetek” – fejtette ki Azurák, aki kifejezetten élvezi az aránylag kötetlen életvitelt. Mint mondta, úgy alakítja a napjait, megbeszéléseit, ahogy ő szeretné, így arra is jut ideje, hogy újabb projektbe vágja a fejszéjét.

„Most szeptemberben indul egy szabad szerelemprojektem, az I/I Azu­rák Csabával, vagy röviden „egy-per-egy” című videós pod­cas­tem. Ezt a formátumot még a tévénél kezdtem. Ebben kötöttségek nélkül beszélgethetek azzal, akivel én szeretnék, és akkor, amikor mindkettőnknek belefér az idejébe. Több ismert ember elfogadta már a meghívást, akire kíváncsi vagyok. Úgy szoktam mondani, hogy csináltam magamnak egy saját játszóteret.”

(Borítókép: Azurák Csaba. Fotó: TV2)