Újra együtt látták Jennifer Lopezt és Ben Afflecket annak ellenére, hogy az utóbbi időben a válásuktól volt hangos a sajtó. Egy forrás szerint egymás kezét fogták és csókolóztak egy hotelnél.

Intim közelségben látta a PageSix egy forrása a minap a válófélben lévő Jennifer Lopezt és Ben Afflecket. Mint ismert, JLo augusztusban, a második házassági évfordulójuk napján nyújtotta be a válókeresetet, a szakítás napjának pedig április 26-át jelölte meg. Az elmérgesedett viszonyukról ugyanakkor már jóval korábban napvilágra kerültek hírek, amelyek arról szóltak, hogy különköltöztek, sőt Affleck már legénylakásokat nézegetett. A paparazzi fotókon már a gyűrűjük sem látszott az ujjukon, nemrégiben azonban megtörhetett a jég, egy szemtanú ugyanis kézen fogva, csókolózva látta őket reggeli közben a Beverly Hills Hotel Polo lounge-jában szombaton.

„Ben és JLo jelenleg a Beverly Hills Hotel Polo lounge-jában vannak kézen fogva és csókolóznak. A gyerekek velük vannak, de egy külön asztalnál” – mondta a Page Six egy forrása. A párról aztán képek is készültek, amikor az épület előtti parkolóban ültek. Úgy tűnt, intenzíven beszélgetnek, sőt Lopez ujján az eljegyzési gyűrű is újra feltűnt.

A családi programot végül megszakította Ben Affleck volt felesége, Jennifer Garner, aki a gyerekeit ment felvenni, miután azok végeztek a reggelivel.

(Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)