Reggeli hírösszefoglalónkban még: Tóth Gabi kibékült az édesanyjával.

Tóth Gabi

Tóth Gabi egy korábbi interjúban, hogy a körülötte lévő dráma és az új párja miatt megromlott a kapcsolata az édesanyjával. Az énekesnő most örömmel tudatta, hogy már újra nyitott felé az anyukája, akinek sikerült visszaszereznie a bizalmát – számolt be a Blikk.

„Maradtak még barátaim… Ezt csak azért mondom, mert néhányukat elvesztettem ebben a viharban. A párom, a szülei és az egész családja végig mellettem voltak és tartották bennem a lelket, amikor az szinte csak hálni járt belém. És ott van édesanyám is, aki újra nyitott felém, visszaszereztem a bizalmát. Őt is nagyon megviselte mindaz, ami velem történt, és bár egy pillanatra sem szűnt meg szeretni engem és aggódni értem, egy időre hátralépett. Most újra nyit felém, ami fantasztikus érzés, s amit részben a Sztárban Sztár All Stars-nak is köszönhetek” – számolt be a pozitív változásokról Tóth Gabi.

Pulai Imre és Király Peti

Kőkemény harcot hozott az olimpiai bajnok Pulai Imre és az Éjjel-nappal Budapest egyik legnépszerűbb szereplője, Király Peti összecsapása. Noha utóbbi minden erejét bevetette, szinte esélye sem volt a remekül bokszoló Pulai ellen, aki végül véresre ütötte ellenfelét a ringben és technikai K.O.-val győzött – írta meg a Blikk. A meccs felvétele ide kattintva látható. 

Varga Viktor

A Sztárbox történetében először döntetlen lett az eredmény Varga Viktor és Dóra Béla mérkőzése után, ám végül a bírák – mivel kötelező győztest hirdetni – Vargát hozták ki győztesnek. Az énekes a meccs után váratlan nyilatkozatot tett, amelyben undorítónak nevezte az egész küzdelmet. 

„Utálok birkózni, meg utálom, ha egy férfi ölelget, csak a lányokat szeretem, ők ölelgessenek. Ezért kicsit undorodtam is, ez elrontotta a helyzetet. Ezért volt, hogy néha elvonultam hátra, és akkor szólt az edzőm, hogy: »menjél vissza bokszolni!«. De, mondom, ide!?” – mondta Varga, majd a jelenségre ellenfele is reagált. 

Dóra Béla elárulta, azért ölelgette ennyit az énekest, mert elfogyott a kondija, és próbálta magához rántani, hogy így nyerjen pár másodpernyi pihenő időt.

(Borítókép: Varga Viktor. Fotó: RTL)