Mai hírösszefoglalónkban még: Hosszú Katinka elárulta, miért vállalt szereplést a Dancing With The Stars műsorában, Till Attilát megviselte a szegénység, amivel Ázsiában szembesült, Pokorni Lia a fiáról mesélt.

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka már alig várja, hogy a medence helyett a táncparketten mutathassa meg tudását rajongóinak. Még egyetlen közös próbája sem volt partnerével,Suti Andrással, de már nagyon izgul, írja a Blikk. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő elmondta, hogy miért mondott igent a TV2-nek:

Hogy megtanuljak táncolni. Mivel nem voltam még ilyen szerepben soha, ez egy nagy kihívás lesz. Kamerák előtt megfordultam már, de csak a vízben. Kíváncsi leszek. 

Itt pedig a lista, hogy kikért szoríthatnak még a nézők 2024-ben:

  • Szabó Zsófi és Andrei Mangra
  • Kucsera Gábor és Stana Alexandra
  • Mihályfi Luca és Hegyes Berci
  • PSG Ogli (Papp Olivér) és Szőke Zsuzsanna
  • Törőcsik Franciska és Baranya Dávid
  • Kamarás Norbert és Sebesi Daniella
  • Tóth Gabi és Papp Máté Bence
  • Whisper Ton és Tóth Katica

A 10. páros bejelentése még várat magára – közölte Lékai-Kiss Ramóna.

Till Attila

Till Attila élete legnagyobb kalandjára vállalkozott, amikor elfogadta a TV2 felkérését az Ázsia Expressz ötödik évadára. Stohl Andrással rendkívül jó párost alkotnak, hiszen már az első héten megnyerték a védettséget. pedig embert próbáló kihívásokkal kell megküzdeniük a Fülöp-szigeteken.

A műsorvezető a Meglepetés magazinnak mesélt az élményeiről, és elmondta, érzelmileg nagyon megviselte az a szegénység, amivel szembesült.

„A kígyók, bogarak nem zavartak, Manilában viszont megrázó volt látni, hogy rengeteg család az utcán él. Szívfacsaró volt, amikor az éjszaka közepén egy tízéves kislány ételt kért tőlem. Ilyen szinten még nem találtam szembe magam a szegénységgel."

Hozzátette, a legnagyobb kihívást mégis a távolság jelentette számára, mivel még soha nem volt ilyen messze a családjától.

Pokorni Lia

Pokorny Lia és Csányi Sándor közös gyermeke, Misi már 20 éves. A színésznőnek remek a kapcsolata a fiával, aki többek között kapcsolatukról is beszélt az Adom a napom stream részében. Lia elmesélte, hogy nem volt könnyű számára elfogadni, hogy az élet rendje, hogy a gyerekek kirepülnek, de mára már tered enged a fiának, és tiszteletben tartja, hogy neki is van egy élete. 

„Egy nagyon fontos felismerésnek tartom a fiammal való kapcsolatomban, az egyik legnagyobb dolognak, hogy én ezt így megértettem, és eltudtam őt is engedni, hogy menjen a maga útján, és hinni abban, hogy ő majd megtalálja, hogy neki hogy jó” – mondta a színésznő. ( NLC )

Kabát Péter 

Kicsit túltolta a bulizást Kabát Péter az albániai edzőtáborozás során, amikor pár edzővel és játékossal egy albán házibuliba is elmentek.

„A beach-buli annyira magával ragadta a társaságot, és volt ott egy Kiki nevű helyi, albán srác, aki egyszer csak a semmiből elinvitált minket egy házipartira. Mi meg már annyi ökörséget csináltunk itt Albániában, hogy azt gondoltuk, ez már csak egy grátisz dolog lesz, így természetesen elfogadtuk” – mesélte a Kabát stábjában dolgozó exfocista, Simon Attila a Kabát FC reality-ben.

Reggel azonban kellemetlen meglepetés várt a csapatra, ugyanis kiderült, egy olyan házban buliztak, ahová a meghívóik egyszerűen betörtek, házigazdájuk pedig köddé vált. Az őrjöngő tulajdonosok zavarták el a másnapos Kabátékat, miközben a rendőröket tárcsázták. „A rendőrség már úton van, takarodjatok!” – kiabálták. “

„Nagyon meleg volt a pite, mert nem a Kiki jött be az ajtón. Két idegen volt. Menet közben rájöttünk, hogy ők a tulajdonosok. Menekülni kellett, mert a rendőrséget is ránk akarták hívni. Amennyire tudtunk, amennyire gyorsan, innen tűnés!” – elevenítette fel a történteket a kamerák előtt a Kabát FC egyik edzője, Remili Moha.

(Borítókép: Kabát Péter. Fotó: RTL)