Mai hírösszefoglalónkban még: Pásztor Erzsit megműtötték, L.L Junior és párja csúnyán balhézott az Ázsia Expressben, Borbély Alexandra filmjét Oscar-díjra jelölték

Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi szeptember végén már a 88. életévét tölti be, ám egyelőre nem volt ünnepi hangulatban ahhoz, hogy kellően előkészüljön a különleges napra, mivel váratlanul meg kellett operálni, írja a Blikk

„A jobb kezemen nőtt egy pukli, amit operálni kellett. Még járok orvosi kezelésre, és szerencsére már jobban vagyok, de nagyon rossz kedvem volt tőle. Ráadásul a meleg idő sem segített a helyzetemen.

Mindig örülni szoktam a születésnapomnak, most azonban a bezártság miatt ez kimaradt.

Nagyon megviselt ez a nyár, hiszen ez a hőség sokszor kibírhatatlan volt. Hiába van itthon légkondi, nem sokat segített a helyzetemen. Továbbá a parlagfű-allergiám is kijött. A kezem most is fel van kötve, de szerencsére az édes, drága gyermekem gyakrabban feljött hozzám vidékről, és mindenben segített a hétköznapokban, legyen az a főzés vagy a bevásárlás" – mesélte a lapnak a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő, aki még most is tele van életkedvvel, fiatalos és aktív életet él, és 

Borbély Alexandra

Pár napja derült ki, hogy Magyarország nemzetközi film kategóriában Koltai Lajos Semmelweis című történelmi drámáját küldi az Oscarra. Ám még egy magyar sikerért szoríthatunk majd a díjátadón, hiszen Szlovákia a Borbély Alexandra főszereplésével készült, Emma és a halálfejes lepke című filmet nevezte a versenybe.

A történet a második világháború és a háborús szlovák állam viharos esztendeiben játszódik, ahol egy magyar özvegy, Marika egy zsidó fiút rejteget a szlovák–magyar határon lévő házában, miközben két férfi – egy szlovák Hlinka-gárdista százados és egy náci tiszt – figyelmének kereszttüzébe kerül, írja be a Blikk.

Kajdi Csaba

Az influenszer nyáron még arról mesélt, hogy boldog pákapcsolatban él, ám párja kilétét óvta a nyilvánosságtól. 

„Mivel civil személyről van szó, aki polgári állással rendelkezik, nem akarom kiposztolni. A lényeg, hogy van az életemben valaki, akivel boldog vagyok, akit nagyon szeretek" – mesélte akkor. Az utóbbi idők posztjai és Instagram-történetei azonban már másról árulkodtak, ezért a Blikk megkereste Kajdit, aki nem tagadta, hogy már újra szingli.

A párom mondta ki, hogy vége, ami akkor eléggé megviselt, de már jól vagyok, túl vagyok a bánkódáson.

Az influenszer hozzátette, ismertsége akkora terhet rótt a kapcsolatukra, hogy az nem bírta el.

„Van, akit nagyon zavar, hogy a párja sokat szerepel a nyilvánosság előtt, mások hasznot akarnak húzni belőle. Nálunk az előbbi helyzet állt fönn. Hiába nem posztoltam kettőnkről, a mindennapi életben úton-útfélen szembejött az ismertség ilyen jellegű hátránya, én pedig nem tudok az ellen semmit tenni, ha felismernek, vagy lefotóznak minket – magyarázta Kajdi.

L.L. Junior és Dárdai Blanka

Hatalmas veszekedésbe torkollt L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka első éjszakai szálláskeresése az Ázsia Expresszben. A páros tagjai a nyílt utcán estek egymásnak, a rappernek ugyanis nem tetszett, hogy a párja is ki akarja venni a részét a szálláskeresésben.

“Nem tudod előadni magadat egy férfinak, mert ez más kultúra. Legalább ezt tanuld meg ebből az országból! (…) Ha látja, hogy ilyen nagy szád van, egyik sem fog beengedni!” – szidta le a barátnőjét, aki viszont kiborult L.L. Junior téblábolásán.  

“Fáradt vagyok baba, és te nem lehetsz hangosabb egy férfival, mint én. (…) Nem bírsz csöndben maradni, csak csinálod! Tényleg elegem van ebből, hadd csináljam!” – harsogta L.L. Junior, mire a párja rákiabált: “Laci! Elég legyen belőled! (…) Mi az, hogy nem vagyunk szinkronban?! Engem lekussoltatsz és azt mondod, hogy csinálod, de nem csinálod!”

Ingerült vitájuktól csak úgy zengett a környék. (NLC)

Szabó Zsófia

Újabb nehéz körülmények között élő családot vettek szárnyaik alá az Újratervezők, Tünde, György és négy unokájuk története pedig már az első percben megindította a műsorvezetőket.  

A  kicsiket a gyermekvédelem menekítette ki a nem megfelelő körülményekre hivatkozva édesanyjuk és édesapjuk gyámságából, ám a nevelőintézetben eltöltött több mint 7 hónap éppen elég volt ahhoz, hogy zárkózottak, depressziósak és bizalmatlanok legyenek, még saját nagyszüleikkel is. Tündének és Györgynek végül sikerült magukhoz venniük unokáikat, de akik rettenetes állapotban voltak fizikailag és lelkileg is. Az egyik kisfiú öt évesen öngyilkos akart lenni.

A történetet hallva Szabó Zsófia többször is elsírta a magát, hiszen édesanyaként még inkább sokkolta a dolog.

„Nagyon nehezen tudtam végighallgatni, amit Tünde mondott, és nagyon nehéz belegondolni, hogy miken mehettek keresztül ezek a gyerekek" – zokogta a kamera előtt. (tények.hu)

(Borítókép: Szabó Zsófia. Fotó: Index)