Az egykori sztárkosaras, Shaquille O'Neal eredetileg azért mutatta meg lábkörmeit, mert kékre festette azokat, ám a cseppet sem gusztusos látványtól mindenki kiborult.

Az NBA egykori legendás játékosa teljesen elborzasztotta a közvéleményt és rajongóit is, amikor megmutatta kékre festett lábkörmeit. Ám senkinek nem a színnel volt a baja...

Shaquille O'Neal a Daily Mail egy korábbi ciAz ukkében Shaquille O'Neal beszélt arról, hogy ő Maria Ozuna Teachey influencer titkos új barátja, és ennek kapcsán megmutatta élénk színűre pingált körmeit. A reakciók alapján nem ez volt multimilliomos egykori sportoló legjobb döntése.

 A finoman szólva sem gusztusos látványon nagyon sokan felhúzták magukat, hiszen egy egykori élsportolótól, különösen ha ultragazdag, ennél azért alaposabb higiéniát várna el az ember. A töredezett, ápolatlan lábkörmök miatt mérges kommentek árasztották el az oldalt, volt, aki egyenesen az FBI közbeavatkozását követelte.

O'Neil körmei egyébként nem először kerülnek a hírekbe, ugyanis a sztárkosaras bevallotta, több mint 1000 dollárt (340 ezer forint) költ pedikűrre, mert tudja, hogy ronda a lába. Hát, úgy tűnik, ideje lecserélni azt a pedikűröst.

(Daily Mail)

(Borítókép: Shaquille O'Neal. Fotó: Getty Images)