Egy, sőt két évig is együtt élhetett Jennifer Coolidge és Eddie Kaye Thomas, akiknek az Amerikai Pite című filmben volt közös intim jelenetük Stiffler mamája és Finch szerepében.

Nincs, aki ne emlékezne az Amerikai Pite-filmek ikonikus karakterére, Stiffler mamájára, aki összeszűrte a levet tinédzser fia iskolatársával, Finch-csel, majd a filmsorozat több részében is szó szerint „elmélyítették” a kapcsolatukat. A húsz év korkülönbséggel rendelkező színészek mint kiderült, a valóságban is összeköltöztek, miután az első epizódban leforgatták az intim jelenetüket. Nagyjából egy-két évig éltek együtt a '90-es évek elején, amivel kapcsolatban később Jennifer Coolidge, Stiffler mamájának a megformálója elmondta, hogy nem ő volt Eddie Kaye Thomas életének a szerelme, szóval amolyan plátói lakótársak voltak.

A képernyőn lévő kapcsolatukat nem vitték át a magánéletükbe, külön szobában aludtak, sőt Thomasnak az együttélésük ideje alatt több barátnője is megfordult a házukban.

Habár Thomas-szal a valóságban semmi sem történt közöttük, a film hatalmas lökést adott Coolidge szerelmi életének. Mint azt korábban mondta, nagyjából 200 férfival hozta őt össze a szerepe, habár ezt a számos később cáfolta. Úgy módosította a nyilatkozatát, hogyha nem lett volna a film, akkor „elég unalmas” lett volna számára az az évtized.

A jelenleg 63 éves színésznőnek egyébként manapság sem unalmas az élete, ugyanis sikert sikerre halmoz. A Fehér Lótusz című sorozatban nyújtott alakításáért ő nyerte el legutóbb a legjobb női mellékszereplőnek járó Golden Globe- és Emmy-díjat, utóbbit már másodszor.

( LADBible )

(Borítókép: Jennifer Coolidge és Eddia Kaye Thomas az Amerikai Pite 2 című filmben Stiffler mamája és Finch szerepében. Fotó: Northfoto)